![]() |
Re: Koji VST synth koristite?
ovo i jeste ziv instrument (glupog li izraza) samo je lejerovan tj nije iz jednog tejka i ako jeste onda je "trubadurski orkestar" odsvirao ovo ... slucajno imam kolekciju stars on 45 ploca pa sam se naslusao ovoga samo tako
|
Quote:
Jedino ne mo?e biti 'mrtav vokal' ; naravno, osim Fredija M.:D @ Disco ! Ne javlja? se! |
imali smo trubu u hi-schoolerskom pank bendu, mnogo kulerski instrument :)
sad moram da izofftopicujem ali da li neko zna sa kog je roland sinta ona pet shop boys trademark sint truba zlostavljana do besvesti na njihovim ranijim albumima? :ups: |
mislim da je u pitanju jupiter 8 ... tj inace koristili su ga do besvesti ... pa je verovatno moguce da je neki syn brass ... lejerovan naravno
|
ponadao sam se da je neki digitalac jer jurim tu boju bas dugo, znam da su zlostavljali rolande i a. i d. ali ta im truba stvarno zvuci neprikosnoveno pa je verovatno j8, na zalost, moju
stvarno odlepljujem na tu trubu, mozda ima neki dobar akai sa J8 brasovima, tesim se |
probaj kontakt, ima dobrih "zivih" truba.
ALi da bi ovo odsvirao u kontaktu moras da budes tezak car. Tako da bolje navataj nekoga ko svira trubu i slikaj ga. |
Probao sam halion ali ni jedna solo truba ne zvuci dobro,isuvise je vestacki,idemo na grupu,pa sta mi bog da.
Ili da nagovorim nekoga i orkestra za svadbe i sa'rane,da mi odsvira ovo? Probao sam i onu Miles trubu,ili ja ne znam ili ona lose zvuci,jel ima nesto tog tipa da dobro zvuci? |
ma svi su ti semplovi truba :D
|
Mozda u Chris Heins Horns ima neka truba koja moze dobro da zazvuci
|
Nema nigdje.
Truba je sefnuta do daske. Mo?da čak sefnutija i od violine, klarineta, ... , ili gitare i sl. solo instrumenata. Negdje se mo?e upotrebiti i sample. Ali, sve je to bućkuri?. Ali, ako se hoće neki solać pun tehničkih caka i majstorskih ukrasa (kao na primjer solo trubač kod B.B.Kinga na live nastupima) - zaboravi. Po mom shvatanju je (jo? uvijek ; dok ne uznapreduje ovaj dio soft. pripreme) bolje postaviti imitaciju i da svako zna da je imitacija, nego sa dana?njim stanjem nama dostupnih la?njaka poku?avati ko fol ne?to napraviti. Osim toga, kada se ovi instrumenti postavljaju u aran?man, stvarno se moraju dobro poznavati. A to ba? nije nimalo lako. :) |
| All times are GMT +1. The time now is 07:27 AM. |