![]() |
Re: Riblja Čorba - Minut sa njom (2009)
Quote:
Svetu se ne može ugoditi - kada je L prijavio da je Čorba počela snimanje svi bili nešto nadrndani, otišla cela priča u P(beep) (beep)u, onda izađe neki rezultat koji je jebiga.... (neočekivano) dobar. I šta sad? Valjda je fora da ako nema šta da se pljuje onda nema ni komentara... Ko je lud da kaže da nešto valja kad ima toliko loših stvari u Univerzumu? Recimo... VIA FireWire chipset :wink: I AKG SolidTube. I svašta još ponešto... |
Quote:
OK, ne mora...samo sam dao predlog jer me to uvek interesuje... Izgleda da je kriza korisnih diskusija na rumskom..bice bolje |
Quote:
A htedoh da ka?em i da mo?emo da diskutujemo i bez Lackyja, ako već njega mrzi da pi?e. Pozdrav |
Jasno. I ja rekoh da je dobra i da bi bilo ok da on napise neke detalje u vezi toga - to bi bilo i najkorisnije ako smo vec u "produkcija i tehnike postprodukcije" delu foruma. Ne vidim sta mi mozemo da kazemo i da diskutujemo u vezi nove RC osim dopada/ne dopada mi se
|
Quote:
Dobro, evo ja ću da postavim Lackyju pitanje: kako si setovao AutoTune za Borin vokal? Pozzz |
Ko vas ne zna, avion bi vam kupio :)
?Ajd? da vidimo kako će ići ova tema, pre nego što se opet pretvorim u pandura :banghead: :D Ili... da se nadovežem i ja pitanjem: -Lacky, kako si podesio Drumagog da ispeglaš Vicka i ko je svirao bass umesto Miše??? Jel? ono Stindžer, ili je ipak virtual guitarist??? Ko je mixao i snimao umesto tebe??? :rotfl::rotfl::rotfl: :banghead: |
Quote:
Nego, pevač koji ?timuje sigurno podrazumeva neku mahinaciju... o gitaristi koji se čuje na oba kanala i na oba kanala svira tačno neću ni da pričam. A i Lacky da nam obznani ko je pisao te tekstove (garantovano u studiju postoje likovi zadu?eni za takve stvari). Eto tako, izvinjavam se zbog silnih off-topica, ali ponele me emocije... |
preslusao sam album....... nista me nije iznenadilo....... produkcijski je o.k. mozda je vokal malo izrazeniji, trebao bi malo nazad da bude ...malo tishi..... a pesme ko pesme........... nekom se sviDZa a nekom NE !
MENI NE ! |
evo konacno sam dosao do albuma (CD!!!) , sutra cu ga preslusati , samo se nadam da je u maniru buvlje pijace koji je mozda muzicki i textualno najbolji od riblje corbe ...
btw ima li neko 12"/mp3 prve rege grupe u x-sfrj/srbiji naya ??? :D http://www.discogs.com/artist/Naya+(4) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:15 PM. |