![]() |
Re: Audio interface
Quote:
za dva dana stize pa javim osobne utiske. do tada, baci oko na reviewue po netu, ima toga za procitat. npr. http://www.soundonsound.com/sos/mar0...diokontrol.htm |
Quote:
zvuk je u odnosu na e-mu i novation losiji. NI audio kontrol 1 jos nisam probao, ali po onom sto su mi rekli - nemjerljivo bolje. kvaliteta izrade m-audio kartica je smijesna u usporedbi s ostalim proizvodjacima. stabilnost usb m-audio kartica za uporabu u live nastupima - ne bih preporucio. |
Moze li se kupiti negdje kod nas taj NI (BIH, HR, SRB)?
|
Quote:
imas esi maya 44 usb , veruj mi razbiiiiiiija bolji je input i output latency 2 stereo / ulaza + optika sve to za 100e tj 99e , stabilni su drajveri ko majka zemlja , jedino sto moze da ti rikne jeste samo karta ako su neki problemi u pitanju nema ih ... kvalitet zvuka bolja od bilo koje pci/usb/fw m-audio karte toliko koristim je za razne svrhe laptop/desktop i nema problema ... |
Quote:
|
Quote:
Pozz |
Quote:
Losa strana joj je stvarno los zvuk u odnosu na slicne kartice. Output nije nista kvalitetniji od integriranog zvuka s maticne ploce, a snimanje - upotrebljivo, ali daleko od dobrog. Prednost u odnosu na integrirani zvuk su kvalitetni konektori i phantom napajanje. Medjutim za editing - dusu dala. |
Quote:
Ono sto me najvise odusevljava je to sto u traktoru i abletonu uz dascratch midi controller i koristenje pluginova u abletonu imam latency od 1.5ms. 8-) Beat that M-audio. :D Druga stvar koja odusevljava je zvuk. :da: Ludo dobro zvuči. Ne čujem baš neku razliku u odnosu na konnekt 24d. Preamp nisam koristio za sada tako da po tom pitanju ne mogu nista reci. Što se tiče M-audio usb kartica. Možda nisam bio dovoljno jasan. Ne kažem da ne postoje stabilne kartice, ali postoji velik broj korisnika koji su kupili usb m-audio karticu s kojom su imali samo muke, narocito po pitanju stabilnosti, kasnjenja, a o zvuku necu ni govoriti, dovoljno je već rečeno. Nadam se da sam pomogao. Ako te još nešto posebno zanima, slobodno pitaj. |
Mozda uspijem dogovoriti da mi interfejs dostavi jedan poznanik iz Njemacke. Dacu mu upute da naruci preko Thomann-a, kod njih je dostava besplatna a cijena bi bila (kako pise na sajtu) 259 eura. Koliko si ti platio, da li je ovo realna cijena i sta si dobio u paketu? Ako je problem ovdje mozes mi poslati PM...
POZZ |
platio sam je 250e u sloveniji. cijena koju si naveo je realna. meni je s postarinom do ljubljane doslo 257e.
u kutiji dobio usb kabel, dvd s driverima i softwareom - traktor 3 le, kore player, guitar rig 3 le, kore soundpack. takodjer, upute za instalaciju i papir sa serijskim brojevima kartice, traktora i guitar rig-a. |
All times are GMT +1. The time now is 10:27 AM. |