![]() |
Re: Loudness war is over??? ili Vratite dinamiku pesmama???
Quote:
|
Pa samo nemojte slati na master trekove i mixajte bez kompresora na masteru :rotfl:
|
Necu bre, da vracam dinamiku. Dajte nam jos RMS-a.
Ziveli decibeli i przenje zvucnika! Sta sam ja bre Bogu zgresio! 20-is' godina me jebu da bude deblje i glasnije! I sad puj-pike ne vazi, e nemoze, daj te decibela za sve pare! To kao unistava muziku! Pa unistilo je onu koja odavno vise nikome nije interesantna. A nove su nastale bas zbog decibela! Ziveli decibeli! Ako nista bar da bi bili moderni.:cry: |
Quote:
|
Znaci realno jako mi se svidja ideja, zasto napucavati finalne trake na -11, -10, -9 RMS, sa cigla waveform-ovima, kad sve moze da bude lepo dinamicno i mnogo bi sve bilo zdravije...Znaci, nemam petlju da pustim neko izdanje da ide tiho, ali cim pre vidim neko poznato izdanje (a da je neka moderna popularna muzika) da je tako uradjeno bez "gazenja", odmah cu da se prikljucim pokretu, za sad me je strah...
|
Ne pla?ite se! Srbin će uvek ?eleti da bude 2 db glasniji od "kom?ije" :)
Tako da će kod nas uvek ostati mera napucavanja - milimetar do distorzije :D |
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tku69eC50wg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tku69eC50wg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
|
Quote:
|
Gresim, VELIKOJ vecini, jos sam video slucajeve da u Sound Forge-u mere RMS i ako puca ono u -9 RMS to je ekstra
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:21 PM. |