![]() |
Re: Windows 7
Ti onda radi na 32-bitnoj, sta da ti kazem.
|
Ne radi se toliko o tome, koliko o podrsci sto se tice drajvera... ako imas interface koji moze da radi na X64, onda skidaj taj...
Mada ti je moj savet da skidas sa torrent-a, jer taj njihov zvanicni sajt nesto zeza... |
Kakva je 7-ica sto se tice latencije jer je vista bila katastrofa.
|
ne zeza, nije vise dostupan
Quote:
|
Driveri u 90% slucajeva idu od Viste.
|
Dobra je sedmica, dobra... radio sam malo, ima dobrih trenutaka, sad ćemo samo da vidimo da li će i?ta biti od wavert drajvera i da li će asio proraditi na malim ka?njenjima. Ako se ispostavi da hoće, eto konačno nečeg upotrebljivog za obradu zvuka.
|
btw, koji build je te vaše verzije? Ja sam našao build 7022 za 32bitni, ali ne i za 64bitni. Danas mnogi nafališe da je 7022 dosta bugova popravio..
|
7000
|
Svidja mi se :)
Mada mi je za ozbiljan rad ipak XP, sedmicu bih stavio za neki media centar pc i za surf i zezanje. Ne ide mi ona fancy providna sa audio aplikacijama, vmwareom i slicnim zezalicama ... cak i operu kad upalim nekako mi neobicno ... Sto se tice funkcionalnosti, odlicne su im fore u taskbaru, kad bi neko to preradio za xp bilo bi super. |
Naravno, sa tim OS-m se jos uve experimentise. Na Vistu vec mogu da predjem totalno a i 7-ca je jako dobra, samo da proradi jos nekoliko detalja. A sto se tice okruzenja kod mene svi OS izgledaju isto, kao Wind 95.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55 AM. |