![]() |
Re: Najbrzi gitarista na svetu?
Ma ... mogu i ja ovako. Vidite da ne di?e prste. :D ?alu na stranu, ovo je izuzetno korisna stvar kao ve?ba. Kao, da ka?emo, pesma, u?as. Isto kao oni demoi od 64kB (ok, ima boljih demoa nego nekih vrhunskih spotova, ?to je samo po sebi bo?ansko, po mom mi?ljenju). Stvar je u tome da ako uve?bate neki solo mnogo br?e, kad treba svirati pravi tempo, onda je lagano, ako ste učili svirati kako treba a ne da muljate sve note u jednu ogromnu brljotinu.
PS. Jel to Munkijev signature Ibanez ?to on svira? |
Al' ovaj lik mi je ?e?će ?estok. Mo?da on u glavi i čuje to ?to bi hteo da i mi čujemo:
http://www.youtube.com/watch?v=28abp...eature=related To je jo? jedan dokaz da lo?njava na shredding negativno utiče na mentalne sposobnosti. |
|
Ljudi,zajebite vise sa tim srederima!Ja sam se kao klinac primao na shred ko muva na g.....,od ludaka kao sto su Yngwie,Chris Impeliitteri,nas Borko Mitic itd.Poslusajte na primer od Borka moto perpetuo,skidao sam to i ranije mi je bilo ono,do jaja,a sada mi je bljak i glupost.Kako vreme prolazi sve manje cenim shredere.
|
Quote:
Ja zaista ne verujem... |
pazljivo ubrzan snimak... veoma... dosadno...
|
Quote:
A i sinhronizacija na samim krajevima je sasvim sumnjiva ....i meni je sumnjivo :confused: |
Quote:
Quote:
|
It - is - a - fake... ne kontam kako ne vidite.
|
Quote:
Od ?est i kusur milijardi ljudi na planeti mogu da se očekuju svakakve ludosti :banghead: Ima onih likova ?to (doslovno) jedu bicikle ili podnose elektro?okove bez posledica (Biba Struja), pa ?to ne bi postojao i neki lik koji shreduje na 320BPM? Sve u svemu - ko mu mrda u?i? |
All times are GMT +1. The time now is 07:09 PM. |