![]() |
Re: MacOS na Notebooku?
macbook nema firewire ni ovaj novi,firewire ima macbook pro i mac mini i naravno ova stolna njihova...
|
kako nema fw? moj macbook 2.4 white ima fw....nema ga ovaj novi alu macbook...ali izasli su macbook white 2.0ghz redizajnirani, sa boljom grafikom i jos nekim 'poboljsanjima'....naravno, ima fw....cena prava sitnica 999$:)
|
Upravo... :) A cena i jeste sitnica, ne znam samo koliko je ovde...
|
@Plonk
reci mi,molim te,oznaku tvog modela? |
Imas MB403LLA za nesto oko 1000 eura kod nas, 2.4 Ghz, 2GB Ram, 160 GB hard i Intel X3100 grafikom, naravno ima FW...
Onda imas MB466LLA i MB467LLA koji se i nalaze ma Apple sajtu, jedan 2.0 Ghz, drugi 2.4 Ghz, oni nemaju FW, ali imaju Nvidia M9400 grafiku... E sad, i mene bi interesovala razlika medju ovim modelima... Ovaj 403 je prethodna generacija, dok su ovi 466 i 467 nova generacija, svi su C2D, e sad kakva su licna iskustva... |
Quote:
Model Identifier: MacBook4,1 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2.4 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache: 3 MB Memory: 3 GB Bus Speed: 800 MHz Boot ROM Version: MB41.00C1.B00 SMC Version: 1.31f0 nadam se da ovo pomaze... |
Trebalo bi da je to ovaj 403...
I jos jedno pitanje...Jel radi HDMI normalno na MacOSX86??? |
@Plonk
Hvala:) |
Radi sve osim Boot Camp...
|
Quote:
|