![]() |
Re: good ol' times
Paul je dobar tehnicar. Mnogima je shreding muzika :)
|
Quote:
Jbmlg, ja svaku osobu koja ima osećaj za ritam smatram muzikalnom, pa mi se valjda zato čini da je PG neviđeno muzikalan. Nisam mu merio prolazno vreme, ali da imam studio i da mi ovakav atletičar uđe u njega rado bih mu kuvao kafu i dodavao pe?kir. ?to ka?e Reinhardt - pored ovakvih ovakvih muzičara producent nema ba? mnogo posla. Jedino da ka?e: "'ajde ti snimi dupleks dok ja operem d?ezvu". Nikada se nisam lo?io na ovakvu svirku, ali bih se preturajući po radio ili TV kanalima svakako zadr?ao na ovom. |
Quote:
ni ja nisam ljubitelj, ali je kvalitatnih tehnicara sve manje i manje.. a sve vise "umjetnika" |
To sam bas hteo da spomenem. Mozda nije preterano kreativan sto se pesama tice ali je zato sigurno izuzetno upotrebljiv u studiju kao seshn muzicar i to treba ceniti.
Mudro zboris da je malo kvalitetnih thnicara a sve vise "umetnika"... P.S Nisam neki fan PG-a :D |
Quote:
I pitam D?eta: "Dobro bre, lo?i? se na Creedence Clearwateritd, pesme od dva-tri akorda, stondirani osminski feel, za?to javno toliko forsira? HM?". I lepo mi rekao čovek: "Metalci umeju da sviraju, neka ih klinci slu?aju pa nek shvate da postoji zanat. Ako imaju talenta mo?da i naprave neku pesmu, a ako i budu pravili lo?e pesme - bar da ukapiraju da treba da ih dobro sviraju". Mislim... ko hoće da uči - mo?e, ko neće - taj verovatno već zna sve ?to mu je potrebno. |
Tacno.Secam se da su u jednom broju REX-a pitali bubnjara R.Corbe,Vicka Milatovica,zasto voli HM,izmedju ostalog je rekao;"zbog toga sto ne moze svako to da svira".E,ajde pustite te price o PG-u,pa ko je naj gitarista itd.mislim,ovakav dijalog na forumu 'gitarska produkcija" je zaista bezveze i potpuno je besmislen.O toj temi je takodje u REX-u govorio V.Stefanovski,kao,ko je najbolji gitarista i lepo objasnio novinaru da na takvo pitanje ne postoji odgovor i kraj price.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:04 PM. |