![]() |
Re: Servis klavijatura, BG...?
Pozdrav..
istina, thread je bajat, al je problem aktuelan :( Na aranžeru Roland G600,od drugara, otišao START/STOP taster.Večeras sam mu otvarao aranžer, došli do mikroprekidača, medjutim taj START/STOP taster je polomljen, drži se na nekoj tankoj žičici, čak su i one pokidane. Gde može da se nadje , ili ako neko prodaje, mada sumnjam da postoji..ali čisto da pitam, taj START/STOP taster,jer je najveći od svih tastera i čak sam gledao da ga zamenim nekim manje frekventno upotrebljivanim tasterom, ali svi ,u odnosu na njega, su manji i kraći. Dobro bi došli i telefoni na PM, ili ovde, od servisa, za koje se predpostavlja da mogu da imaju neke starije modele slične serije G800,G1000 i sl. sa kojih bi mogao da se skine taj problematični taster. Hvala. |
ljuba 011 2158 358
|
Na navedenom broju telefona ne postoji nikakav servis klavijatura pa molim da ne zovete. Hvala!
|
Xtrinity,pozovi roland planet u beogradu...mozda mogu da ti to nabave ili da te upute na nebojsu servisera...
|
Pozdrav, interesuje me zna li neko gde vr?e servis aran?era? u pitanju je Korg pa 50...Ne radi mu osvetljenje na displeju, i pukla je opruga na pitch benderu. Ako neko ima iskustva sa tim problemima, pomoć bi mi dobro do?la..Hvala :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:27 PM. |