![]() |
Re: ...za 2009.
|
Lepo,svidja mi se, mozda pre refrena ubaciti zanimljiv prelaz bubnja cisto zbog atmosfere i srediti visoke u loopu bubnja mislim da su dosta izrazeni.Inace odlicno,ali stvarno!
Pozz! |
Pa jebem mu mater,sve je tu dobro uradjeno,ali mi nesto fali,ali pre u pesmi nego u aranzmanu ili produkciji,ali u sustini ok:)
|
cini mi se da su ti malo "pobegli" visoki.....ona shuskalica je preglasna..ili si ti brijao master pa su visoki neplanirano izasli napred. inace song nije losh....
pozzz ! |
slu?am za sad na labtecovim komp zvučnicima za 160 kn sa malim sub-om i i ako se na njima skoro sve čuje čisto znači da produkcijski nije uopće lo?e!
e sad sam aran?man je solidan,ali nekako mi pjesma nije do?la do izra?aja...mo?da vi?e prelaza da prekinu malo pjevačicu i okrenu pjesmu u drugom smjeru ili neki fx...moje mi?ljenje,zna? kad bi slu?ao sve ljude ovdje da bi zavr?io sa 100 različitih stvari....mada uvijek dobro uleti neki remix iste! |
Fala na komentarima, uglavnom i aran?manski i produkcijski , ovo je gotova pjesma, mix je konačan, a ja zadovoljan. Kad bi uzeo u obzir apsolutno sve savjete, vjerojatno ju nikad ne bih zavr?io..., pjesma se vrti na radiju i feedback je odličan.
|
Ajde nek bude tako kad ti kazes,ali bez obzira na sve i dalje stoji da visoke nisi sredio,a i ne moras ako je tebi ok, onda dobro.Mozda su visoki izleteli zbog Mp3 formata.
Puno uspeha u radu! Pesma ti je super i devojka ima odlicnu boju glasa sve pohvale! Pozz! |
Ajd ako ti nije problem, poslu?aj ovu verziju... Kolko sad visoki dolaze do izra?aja? Staru verziju također nisam brisal pa mo?e? i usporediti...
http://www.box.net/shared/0jcgtuoktf |
|
Dobro si ti to uradio,ako smem jos nesto, za truncicu manji dilej na vokalu,tako bih ja, ti ne moras i ovako je dobro,mozda si malo zbrzao oko EQ kao da si zurio da zavrsis,opet ti kazem odlicna tema,lep tekst i lep arazman si uradio,potrudi se oko nje!!:wink:
pozz! Grada |
All times are GMT +1. The time now is 02:49 AM. |