![]() |
Re: slusalice koje dobro dihtuju :)
1 Attachment(s)
Evo i ja da se pohvalim da posedujem slusalice, koje su extremno izolovane, kod njih nema sanse da prodre zvuk spolja i ako odvrnete do daske mix, imaju metronom u sebi, a za bubnjare su idealne, jer skidaju decibele i kad ih stavite na glavu bubnjar apsolutno cuje svaki svoj udarac odsviran tj. samu buku upijaju i sve se kristalno cisto cuje (kad se samo stave na glavu bez ukljucivanja kabla), marka je StudioKanss (USA) platio sam ih 150e i kupljene su u Frankfurtu Cream-musik, verujte da nisam mogao da verujem da to tako dobro radi i dihtuje pogotovo za bubnjare, imam i dt770 ali ovo je nesto sasvim drugo kao terminator su ne mozes im nista !!! Pozdrav svima !!!
|
pogledaj i beyerdynamic dt 150.
|
perunche, el bi mogao nekako da probam te slushke? hocu da ih naruchim, imam neke at.. dobre su.. i sve.. al jebesh ga leakuje mi opasno u mic.. snimao sam gitaru pre par nedelja dva c451b na 12tom pragu shurka usmerena u deseti i u pauzama mi se chuje kliker.. popizdeo sam skroz..
poz |
^ja naruchio. prvi put opremu preko thomanna.. tako da cemo da vidimo kako ce to da prodje.
|
kako im plaćaš?
|
ufff
nisam ni video pitanje... al pametno pitanje.. probao visa electronom i dobio: From: Thomann International Hotline [mailto:international@thomann.de] Sent: 13. decembar 2008 8:50 To: :) Subject: order Hi there, Please note we are only able to accept payment by bank transfer to your country, your order could therefore not be processed. ------------------------------------------------------------------- kako sad jebem ti srbiju? |
inache skinuli su mi pare sa rachuna..
i tek shta sad? |
Quote:
Odstampaj poruku sa Thomanna, a u medjuvremenu im trazi INVOICE za spravu. Ponesi ga u banku... Sigurno neces problem sa karticom, tj. transferom resiti na Rumskom.:ups: |
pa dobro, da.. al prvi put da se ovako zajebem.. idem chim ustanem u banku..
hvala.. :) poz |
i javi dal si uspeo, živo me zanima.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM. |