Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Salliery (Omerta) - Beleske EP (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25489)

Rhino 12-12-2008 02:33 AM

Re: Salliery (Omerta) - Beleske EP

Ajde ovako na brzinu... Ali bash brzinsku brzinu.... Ne moze se recenzirat 10 pjesama na prvo slusanje objektivno tako lako.

1. Ti i ja - Ne svidja mi se mix, low end bruji u sve 16, mada mi se svidjaju ovi 'prdavci' od syntha... Malo 'prosao' zvuk i za 2003..

2. Rolamo - Vec bolje sto se samog mixa tice, ali je 'fensi' za moj ukus, pogotovo liricki.... A i ovaj gfunk prizvuk nesto nisam vario ni 93 previshe... Fina linija pjevushenja :)

3. Moja Prica - Fine ove 'oskudne' harmonije.... Moze... Nije hrdjavo. Lezi mi vise od prve 2 numere. I to prilicno.. Dobar!

4. Zasto Lazemo - Sve ok, klavirska linija me podsjeca na neku stingovu stvar, ne znam sad koju... Osjeca se iskrenost u pjesmi, sto je vrlo dobro... Najbolja stvar do sad! Opet fina vokal linijca na refrenu..

5. Dok ne padne krov - Uhh, bash ste bili mladi kad ste pisali versove jel? Mada mi opet gudachi drze paznju... Ali sve ukupno mi nema nekako 'tu' tezinu s obzirom na pricu.. Sve je to ok, ali treba numera da me najezi kad je ovakva tema u pitanju...

6. Omerta - Fina gudachka sekcija, fin piano... Uz stvar br4 mi najvishe pashe do sad, dobar outro... Moze! :)

7. Jednoga Dana - Najbolja prica do sad! Ovu kao 'pricu' izmedju strofa bih malo 'odvojio' produkcijski (kao neki tel efekat ili sl) ali OK. Me like it :)

8. Moj Beograd - O tome smo pricali dosta nekad :)... Ja bih je ostavio za album, i to bi ona otvorila isti da se ja pitam... Bar mi se cini tako :)

9. Dobar Dan - Ufffff, fali mi FUNKA na ovoj bas liniji....I brejkova na bitu... Gimme dat ol'school breaks.... Inace moze! Malo mi neke 'glume' fali na emceengu, ali sad ti izbacam samo kritike a ne ono sto mi ne smeta... Ima atmosferu finu, ali mi je flat aranzman... To je valjda zbog onih brekova odozgo :)

10. Reciklirani Proizvod - Najzrelija matra po meni..... Eeee, vidis ovdje ne fali dirty funka :) Ustvari najbolja stvar, cini mi se...... Ajde mrdni tu bulju na ref i mene malo smara kao i evu.... Ali, sve u svemu dooobar!

Eeee, sad posle 6 slusanja bih vjerovatno poceo da mijenjam misljenje o odredjenim momentima.... Ovo je ono,kao recenzija na brzinu, sto mi nije previse prijatno, al jebi ga, kad si navalio na recenziju na brzinu.:D

Sve u svemu, itekako se osjeca napredak u svim novijim stvarima sto je naravno dobro... Ajde javicu se ja vjerovatno opet da ispravim neki minus u plus ili obrnuto sa josh kojim slusanjem...

HeatMan 12-12-2008 03:07 AM

taj fazon.. hvala na iskrenosti.. kazem ti, ovo je net "izdanje", prvo i poslednje. reciklirani proizvod ce se zvati album, a bice na njemu i moj beograd i pesma reciklirani proizvod.. razmishljam da malo izmenim klavir u jednoga dana, dosnimim svoj outro i da i to puknem na album.. al to cu tek videti.. jer, iako mi je flow chudan na momente, meni se svidja.. nije ni ispadanje nego je jednostavno prelazenje u spoken word il shta je vec to.. i to mi se najvishe i djasvi u pesmi..

predpostavljam da bi pesma "omerta" bila "koja je poenta?"? zar ne? :) ili sam ja neshto propustio.. :)

shto se rolamo pesme tiche, rekoh vec.. bez spota nishta.. ispada pokushaj kopiranja crnachke komercijale, al nije nam to bilo na umu..

ajd ja sedim josh i chekam da josh ljudi prokomentarishe, poshto znam da je mnogo vishe ljudi skinulo no shto je komentarisalo...

poz i hvala na slushanju

btw, ono govno je puklo dva puta.. sad kachim poslednji put za ovo veche i pizdim.. :? al poshto ni ti ni ja necemo spavati, nema frke.. hahaha

aj pusa

Rhino 12-12-2008 03:19 AM

eee, da.....Koja je poenta je stvar. Ja ladno napisao omerta:banghead:

A za jednoga dana i ja mislim da treba da vidis da je uvrstis.. Ima to nesto!

Nije frka da mi to nocas posaljes ako vec puca... Ali nemoj da zaboravis vec sjutra, ti zaboravni covjeche:D

Ufff, kao da sam ja bolji:)

HeatMan 12-12-2008 03:20 AM

hahah to to.. evo kachim je sad opet jebem je.. :)

balthazaar 13-12-2008 08:53 AM

Ej Sale...evo i ja sam ugrabio da skinem....slušam...pusa :)

HeatMan 13-12-2008 05:24 PM

aj pa baci komentar.. bio mi dignut komp ceo dan juche, nisam bio gajbi jbg tako da nisam video msn...

pusa

HeatMan 14-12-2008 02:36 PM

ajte ljudi josh malo pa nestalo.. :)

All times are GMT +1. The time now is 05:31 AM.