Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   ?sino Elettronico presents (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25476)

silicon science 12-12-2008 08:02 PM

Re: ?sino Elettronico presents

Quote:

Originally Posted by pawwa (Post 229246)
Ćao zdravo, hvala vam na komentarima stvarno.

Što se tiče Mike Tehnike, nažalost izdešavalo se to što se izdešavao :( nećemo to nastavljati sada. Što se tiče muzike, već sam rekao da sam uživao na vašem nastupu na exitu ;-D

A sta se to izdesavalo?

Mika Technika 12-12-2008 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 229285)
A sta se to izdesavalo?

postojala je tema, kao i ovde sto ima o noise muzici, i ja ispljuvao noise kao i ovde, ali mi obrisali postove, i ja rekao koji ste buljasi, bas je gej, cemu to i nastala rasprava, i lepo rekao ako je tako, obrisite moj account, eto.

ja se nisam naljutio, al mi j bilo bezveze, i zelim im jos 10000000000000 kompilacija i dobre muzike da prave! i valjda cemo se jednog dana i upoznati ;)

alavuk 12-12-2008 10:15 PM

e koji si otporash ! :D

kompilacija je skroz ok , bas mi ne smeta ! :D

silicon science 12-12-2008 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 229294)
postojala je tema, kao i ovde sto ima o noise muzici, i ja ispljuvao noise kao i ovde, ali mi obrisali postove, i ja rekao koji ste buljasi, bas je gej, cemu to i nastala rasprava, i lepo rekao ako je tako, obrisite moj account, eto.

ja se nisam naljutio, al mi j bilo bezveze, i zelim im jos 10000000000000 kompilacija i dobre muzike da prave! i valjda cemo se jednog dana i upoznati ;)

Pretpostavljao sam da je tako nesto, imam ja shesto chulo za te stvari, odmah sam provalio da su turbo-folk ekipa :rotfl: Ne znam, nikada nisam voleo "klanove" bilo kakve vrste, da moras da se slizesh sa ekipicom i da budes u njihovom malom kruzoku i tad si okej... I bilo kakvo drugachije misljenje, koje je krajnje iskreno izneseno, kao recimo tvoje za noise se sankcionise. To me podseca na Exit ekipu i njihov blog u kome fanovi iznose utiske, i bilo koje negativno misljenje (ima i takvih, jel, s tim sto se za Exit moze napisati cela Vujaklija sa negativnostima) se brishe :confused: :confused: :banghead: :banghead: A ovo ti je bas ta pricha, tako da bole te k*r*c... A da su prave face ti Asino i da cene tvoj rad (a trebalo bi), stavili bi tvoju pesmu na kompilaciju bez obzira na nesuglasice u vezi noise-a (koji je po meni totalni kretenizam), to rade ljudi koji ne znaju vola da ubodu pa ajd da "nojzujemo".. Chast izuzecima kojih je jako malo

Mika Technika 12-12-2008 10:21 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 229296)
e koji si otporash ! :D

kompilacija je skroz ok , bas mi ne smeta ! :D

:rotfl:

Mika Technika 12-12-2008 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 229298)
Pretpostavljao sam da je tako nesto, imam ja shesto chulo za te stvari, odmah sam provalio da su turbo-folk ekipa :rotfl: Ne znam, nikada nisam voleo "klanove" bilo kakve vrste, da moras da se slizesh sa ekipicom i da budes u njihovom malom kruzoku i tad si okej... I bilo kakvo drugachije misljenje, koje je krajnje iskreno izneseno, kao recimo tvoje za noise se sankcionise. To me podseca na Exit ekipu i njihov blog u kome fanovi iznose utiske, i bilo koje negativno misljenje (ima i takvih, jel, s tim sto se za Exit moze napisati cela Vujaklija sa negativnostima) se brishe :confused: :confused: :banghead: :banghead: A ovo ti je bas ta pricha, tako da bole te k*r*c...

ok je da se drze kao ekipa, ali da ne smes da pljunes na nesto(tj. da kazes svoje misljenje, to mi je bezveze) ja sam dozvolio pljuvanje venetian snares-a na idm temi(tu me je pawwa postavio za modernatora) pa nisam nikome nista brisao, kapiram da svako treba da kaze svoj stav, i ako je meni to smetalo(bez osnove je bilo) ali nema veze.

Lag 13-12-2008 02:52 AM

pa sigurno neko smatra da ima osnove
kao shto ti mislish da imash osnove za pljuvanje nojza, a ja ne
budi ponekad objektivan mika

Mika Technika 13-12-2008 03:23 AM

u pravu si lagani ali sad cu ti reci u cemu je stos( i zasto je bilo bez osnove):
covek video spotove od venetian snares-a, i ispljuvao ga u fazonu"gari je smesan pogledaj mu spotove" niti je poslusao vise od jednog albuma(da bi mogao konkretno da prica o njegovoj muzici), niti je znao ko mu radi spotove,niti su ti spotovi oficijelni, to je ono kao, "ja uzeo trek i nalepio slike i stavio na youtube i kao spot", al nema veze, bitno je da ja ispljujem i ako nisam ni poslusao sta taj covek radi, pa to vec nije u redu.. ja sam noise ispljuvao sa nekim argumentima, to na noise temi na ovom forumu moze da se vidi. Ali kazem ti, ja se ne ljutim :)

Lag 13-12-2008 11:34 AM

pa ima i on orgument koji mi je smeshan kao i tvoj za nojz. ;)

SumAnuT 13-12-2008 11:55 AM

Mikin najjaci argument:

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 226225)

:rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 11:55 PM.