![]() |
Re: Micanje vokala iz pjesme
Quote:
Mada , mislim da bi te izbacio iz kuce kad bi ga to pitao :D Pozdrav |
Koliko je dana pro?lo, do sada je mogao pet puta sa?iti tako jednostavnu matricu kao na toj pjesmi!
Pa ako ni?ta drugo, skini bolan karaoke, spucaj na bilo koji synth ili onaj windowsov, pa snimi i malo dotjeraj i eto ti matrica. Neće? u Metropoliten 8-) - valjda! |
@alform "Koliko je dana prošlo, do sada je mogao pet puta sašiti tako jednostavnu matricu kao na toj pjesmi!"
Veoma hrabra izjava. P.S.Fora je upravo u jednostavnosti. |
Ma kakva hrabra izjava!
Ima gotovu pjesmu : poskida arr., usnimi i sredi - i eto. Cak ako mu je visoko, moze cucnuti i to ko od sale snimiti. :D |
Nisi me razumeo ali nema veze.
Sorry za off. |
poprilično sam uspje?no uklonio vokale,ba? uz pomoć karaoke verzije
i preko X3 ce dosnimio synthove,ispalo je i vi?e nego zadovoljavajuće |
Ajd opisi nam preciznije kako si to izveo.
|
:rotfl::rotfl::rotfl: Kuj mica džaci (vocali)?
Kuj gi mica, neka gi mica :rotfl::rotfl::rotfl: Ja sam uspeo u takvom poduhvatu. Do duše, ja nisam sklanjao vocal, jer je bio o.k. u originalu. Ništa ja tu nebi dir?o... , pa sam samo otvarao usta i bilo je baš O.K. :) Sad, ja imam drugi problem. Treba mi neki program koji uklanja violinu iz pesme! Treba mi za pesmu Barcelona - Queen... Tu mi onaj derpe i ona debela tetka ne smetaju, O.K. su, ali bih im rado svirao violinu na splavu :) |
Quote:
|
uopće neshvaćam va?u ironiju
niti mi je interesantno gledat va?e glupavo ruganje..čemu? ru?ite ugled foruma ovakvim postovima |
All times are GMT +1. The time now is 04:31 PM. |