![]() |
Re: Terensko snimanje
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
malo sam testirao i u jednom trenutnku u stanju mirovanja .. nista nisam radio .. odjednom je pukla konekcija izmedju lap topa i ff-a .. iz cista mira ..
Posle sam snimao nesto, malo testirao i sve je radilo dobro .. Uhh .. sve mi ovo nekako nesigurno .. i ona varijanta .. APP .. Ako Prodje,Prodje .. a ne svidja mi se ta vrsta kockanja:confused: |
Matori, sve velike i vaznije gigove radi sa jednim ili dva bekapa. Npr ja imam uvek dva alesis hd24 riga, jedan master, drugi adat thru, a jedan PC ili mac sa nekom analog kartom direkt sa spliterra, ako oba alesisa puknu (sto se zna desiti, npr ako 220v postane 219v :) )
Bekap, bekap, bekap :-) nadji splitter, i splituj se u dve masine. Nek backup bude desktop sa jeftinom presonus kartom ili sl. ... Bolje imati prosecan quality snimak, nego high quality neusnimak :) Pozz |
Quote:
|
Quote:
evo, mozes bit siguran da toshiba a200 radi ko ura...a ima i texas instruments firewire kontroler... drugi neka dopisu ako imaju iskustva sa pojedinom kombinacijom...i ako im se da :) e, da...sjetio sam se da sam jednom pokusavao snimat sa firefaceom na jednom polurasturenom acer laptopu i svako malo je pucala veza (crvena host lampica na ff)... |
Quote:
vidis meni se ta crvena lampica nije palila .. samo se cuo onaj prepoznatljiv zvuk kao kada izvadis neki usb uredjaj .. i izgubila se veza .. ali je sve vizuelno bilo kao da je sve u redu .. |
nasao sam da taj tvoj laptop ima Ricoh fw kontroler ...to bi trebalo da radi...ali...:wink:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:28 AM. |