![]() |
Re: Pojačalce za slu?alice
Quote:
|
Re: Pojačalce za slušalice
Quote:
Pozdrav |
probao art, sm pro i presonus, behringer nisam hteo..
ukoliko vam zvuk nije bitan, slobodno uzmite neko od jeftinijih resenja. jeste da je presonus skuplji, ali iz vrlo opravdanog razloga :wink: |
Quote:
Sto nisi hteo stari dobri Behr .... nije to tako losha sprava :) Pozdrav |
Quote:
drugo, ivan mi je "nahvalio" njihov preamp, tako da nisam ni hteo da gubim vreme. |
Quote:
Pozdrav |
behringer ima i eq, jel tako bese?
eto presonus nema nista .. behringer je 1U rack a presonus je pola .. itd itd .. u svakom slucaju kome nije toliko bitno ostalo HA4700 je ok .. ima svoje prednosti.. jedino me ti jeftini knobovi koji se klate posle nekog vremena koriscenja izludjuju .. kao i moje iskustvo sa njim .. i dalje tvrdim da je vise od 15% losiji u zvuku bez obzira na to sto sam ga korstio is Phones-a sto je verovatno dodatno kvarilo zvucnu sliku |
ne kazem da vecini behringer nece raditi posao, samo napred, kupujte sta vam odgovara.
samo znam sta sam cuo, ali opet, moj sluh se razlikuje od tudjeg. |
Ma bre , sve to pod saksije :)
Pozdrav |
Ma momci, čemu nervosis! I sami znate da se često pri snimanju vokala mora 'pokvariti' zvučna slika da nesigurnog pjevača ne 'odvuku' bas, bas bubanj, kojekakvi vibr. sintovi, padovi i sl.
Zato sam i napisao : jeftino a da valja! Bitno je da nije sa buvljaka pa da mi kontra strujni udar popali sve u lancu :D. Svakako hvala za ponuđene modele. Budem pogledao karakteristike svih i uporedio sa va?im savjetima. :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:03 PM. |