![]() |
Re: Mala pikanterija za forumase gitarose
Ti si se Lacky izgleda specijalizirao da me nasekira? :D
|
Nisu pikanterija samo gitare, već i informacija da nekadašnji mega-band, jedan od najprodavanijih na ovim prostorima, band koji je punio hale širom ex SFRJ, a ispred hala su se dali videti momci i devojke sa nacrtanim onim ribljm skeletićem na licu :) , snima CD...
Lično, Boru ne mogu da smislim zbog njegove politizacije muzike na jedan vrlo ružan i banalan način.. ali, do albuma "Osmi nervni slom" (zaključno sa tim albumom)... hmmmm... beše to veliki band... baš veliki... i lažu oni koji danas pričaju da nikada nisu voleli čorbu, a pripadaju malo starijim generacijama. Svi smo mi voleli "Lutku sa naslovn strane", "Dva dinara druže" i glupo je to negirati... to su večite pesme i vidim da ih klinci pevaju i danas, što znači da su odolele zubu vremena... Nadam se da će novi CD Čorbi vratiti barem deo popularnosti koji je imala... |
Quote:
Ali, da ce novi album Corbi vratiti popularnnost koju je imala! Pa pre 2 godine su imali 50 000 ljudi na Uscu. A prosle godine oborili rekord prodatih ulaznica u Areni uopste. Mozda Marakana? Neracunajuci Colu i Cecu, tesko ces naci jacu posetu. PS.Izvinjavam se Pepersi u kukuruzima. |
brega i bjelo dugme?
hahahhahahhaha definitivno veliki bendovi, veliki ljudi pre svega, krucijalni po opstanak i poziciju nashe scene u svetu ili bar na balkanu |
U jebote, to sam zaboravio (nisam racunao, mislio sam da se to nebroji). Ali to je bilo: Ides u penziju pa se sastanu ljudi iz kolektiva, organizuju ti ispracaj, kupe ti zlatni sat i dobijes 2 plate gratees. Ali to moze samo jednom. I zove se Hipodrom.
|
svi su oni zreli za penziju vec duze vreme, al nikako da dignu ruke... truju nas sa njihovim sranjima i kad napokon odu.. imace uticaj na muziku u srbiji kao mishkovic na privredu u zemlji.
to je glavni problem.. dovoljno je samo da navedem "lepu" brenu. i bregu na svu srecu, chorbu ne rachunam u takve.. josh uvek.. i nadam se da ce tako i ostati. nadam se da ce ostati dosledni ribljoj chorbi (od samog pochetka karijere do sada - shto se mozda chak i granichi sa kontradiktornim). poz |
Quote:
Kad neko ode u penziju onda se umjesto njega primi neko drugi da obavlja taj posao. Ima li u Srb. ili ex.Yu pripravnik koji ce se primiti na posao umjesto 'oglodane riblje kosti'?? Nece nikada ni biti u tom zanru, ispricanom na taj nacin. Neka njih! Samo neka snimaju i raja neka ih voli. Ianako je nestasica muzike. Jos malo, pa ce se uzimati za bonove ili tackice. Osim ako ne zavrsi neko u Hagu, radi, naravno, one gluposti sa predstavljanjem clanova benda na koncertu u Areni. Sram da bude pojedince za to :ups:. Sve drugo : neka ih i neka smognu snage da budu jos bolji! Zivjeli !:beer:. Ali - umjereno! |
nisi ti ni prochitao sve shto sam rekao..
poz |
mislim da je poptuna budalaština da bend star 30 godina radi i dalje. Nije mi dostojanstveno, a i definitivno je loše po scenu. Stariji definitivno mogu da koriste svoje pozicije da dobiju pažnju medija, (čitaj - ukradu pažnju medija mlađima), a i onda će prosečni gledaoc da upali top listu i kaže sebi - e jebem ti zemlju gde Yu Grupa ima novi spot, a Pop Mašina sa reizdanjem kultnog albuma jaše top listu, da ne pominjem Bebi Dol sa njenim osamnaestim best off izdanjem. I ti posle treba nekog da ubediš da posluša neki mlađi bend.
|
Ja ne bih da trujem mnogo, i nemam nameru da uvredim fanove Riblje Corbe, ali kada se pokrene pitanje penzije, taj bend je trebao da ode u penziju posle albuma "Prica o ljubavi obicno ugnjavi" ili eeeeeeventualno da im se tolerise "Koza Nostra"... sto je 1988 odnosno 1990. godina...
"Labudova pesma", i albumi od tada, pa do danas su samo dokazali koliko muzika moze da padne nisko, a koliko jedan do tada respektivan bend moze da se iskompromituje bez ikakve potrebe. Unapred se izvinjavam :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 11:16 PM. |