![]() |
Re: US 2400 by tascam
Quote:
|
pa da ali onda je to dovoljno blizu cifra da expandujem mog tascama sa fe-8....a ovaj us 2400 ima 24 za lovu jednog osmofaderskog fe-8...
izgleda da mi ne gine tako neshto....at bitch: pa kome za bubanj ikada treba shta mirnije???shalim se...icji cje u auroru najverovatnije(to mi deluje kao sjajna pricha)....avalon nekako nije moja sholja chaja...:grin: |
woooooooow ovaj euphonix mi deluje skroz sjajno...ali s obzirom da bi najvishe voleo 24 kanala da imam kontrole....
el ima neko ideju o ceni tako nechega...i dal bi to impliciralo noshenje tascama u kucjni studio i nabavljanja neke druge katre(o chemu vecj neko vreme mislim) ili bi mogli da rade nezavisno ? |
Quote:
Euphonix je jako skup .. i ima podrsku samo za mac |
http://www.thomann.de/gb/euphonix_mc_control.htm
http://www.thomann.de/gb/euphonix_mc_mix.htm toliko ti je i u Artistu. pozz :) i da, moze da radi kako osh, i zajedno i ne |
Quote:
|
Euphonics ne radi dobro na PC u ( ako teras PC ) ... a i na Mac u nije bas pouzdan ( pun GS tema gde se ljudi zale ) ali jako lepo izgleda ....
Tascam jeste najbolje i najjeftinije resenje ( ne znam zasto ga povukoshe ) ali na zalost ne moze da se nabavi ..... Behringer jeste najjeftinije korektno resenje ( ali posto imas lep studio , pitanje je koliko ti koristi a koliko steti zato sto pise Behringer ) A jos uvek najpouzdanije resenje za PC je Mackie .... za sada .... osim ako neces da ulozis bas velike pare ...... Pozdrav |
e to je pravi rumski (shumski:wink:) duh...
hvala na super pristupu problemu!!!! super ste!!!! at max: da guram pc....hvala za hvalu studiju...nemam problem sa berindzerom...sve dok ne utiche na ton:grin: !!! ali najverovatnije kada dodje budzet na nivo da mislim i na ugadjanje sebi(pogasim lcd-ove i samo prstim po faderima)cju nabacim dve extenzije po 8 ovog mog fe-8,al ima josh shvashta do tad... ovaj us2400 beshe bash lep ali AVAJ... HVALA josh jednom....super ste ljudi :bend: |
Quote:
A ove opcije koje smo ti predlagali su samo kontroleri,nemaju veze sa zvukom .. |
pa da....znam....hvala....otud i smajli za berindzera-poshto ne utiche nikako na zvuk...onda je super(to je bio odgovor max-u)
definitivno shvatih sve !!!!:grin: |
All times are GMT +1. The time now is 10:58 PM. |