![]() |
Re: S ritam mashine na sequencer?
RS 7000 ne moze (vise) da se kupi nov, a ZVANICNI ZASTUPNIK firme Yamaha (musical instruments) je MITROS MUSIC.
Pozdrav |
apsurdno bi bilo kupiti novi kad rabljeni moze da se dobije za 400 - 500, a model sa opcijom sa dodatnim izalzima (8 analog, ADAT i SPDIF) za 600 - 700 eura.
i Don Solaris i ja uzesmo po jedan, sa dodatnim ramom na max i to sve.. |
za taj novac se rs 7000 moze jedino naci na ebay-u, jedini polovan koji sam nasao u srbiji se nudi za 800 eura
|
hvala na informacijama.
je l' znate kako stoji stvar s RM1X? |
RM1X je malo zaje..an za programiranje.. samo sam citao o tome.. da ima nekih losih rjesenja kad oces slusati individualni sound dok programiras beat u XOX stilu. sad se ne sjecam tocno sto je to bilo. RS7000 je sve to sto je on trebao biti, al na steroidima.
zadnja dva oglasa u zagrebu su bili za RS7000, 3500kn (490e) i 3800kn.. neznam kako je u srbiji. ali i za 800 eura, ako radis takav tip mjuze on vrijedi parem, jer jednostavno ne postoji MPC koji to ima tako rjeseno. kruske i jabuke, pa sad sto ti vise pase. ja znam da ce jednog dana da padne jedan MPC3000, pa nek ide sve u mat***inu. sve se vise palim na to da se vratim na harverski sekvencing. bar za neke tipove produkcija, i naravno live nastupe. |
nisam imao prilike da licno isprobam RS7000, ali mnogi koje znam da ga koriste se kunu u njega... takodje je istina da nema skoro nikakvih dodirnih tacaka sa MPC-ovima.
zaista bi mi koristio jedan, to bi resilo moj problem sekvenciranja jer maksimalno zelim da izbegnem koriscenje kompjutera u muzici (osim mozda za snimanje), a s obzirom da sam student, tesko da cu moci da izdvojim 800 eur za njega :) |
tja, 800 nije mala lova. 500, pa i 600 bi moglo da prođe, ako ma?ina stvarno radi posao. za mene je sekvencer ipak centar setupa, ostalo dolazi i odlazi ...
mene zanima da li će ikada naleteti neki roland mc80? kao da niko nijedan nije kupio u ovim krajevima (ili su svi toliko zadovoljni da nemaju nameru da ih prodaju). meni bi i ovaj bio zanimljiv ... ipak sam hardcore korisnik mc50. |
All times are GMT +1. The time now is 06:59 PM. |