![]() |
Re: Rumski vremeplov:: da li se secate?
vidim da je nekad postojao i rumski forum o arhitekturi. Sta se tu desilo?
pozdrav |
To je forum koji je dr.Ru-ova djevojka odrzavala, ako se dobro sjecam. Ona se i dalje bavi arhitekturom i to veoma uspjesno (tako da bi stvarno valjalo ponovo otvoriti takav forum :) ). |
Quote:
Marijana je arhitekta sa debelim CV-jem. Nije akusticar kao nekolicina cenjenih inzinjera ovde na Rumskom, vec projektuje/izvodi enterijere. Ne verujem da bi se upustila u rad sa akustikom. Ipak, svako ko je makar jednom bio u Novom Sadu, video je minimum 2 Marijanina enterijera :wink::grin: Ako vas dizajn enterijera i mobilijara zanima (a da nije projekat akustike u pitanju), slobodno recite, pa da je aktiviramo :) |
Quote:
Za forum o arhitekturi pitam vise onako informativno, posto mi je to zanimljiva tematika.Po struci nisam arhitekta, nego projektant termo-instalacija, al opet sam vezan za arhitekturu. Pokusavam da pronadjem neki nas forum koji okuplja projektante u gradjevini i malo ozbiljnije se bavi tom tematikom. Uglavnom su u pitanju samo pokusaji, bar ono sto sam ja uspio da pronadjem. Quote:
Mislim da bi moglo da bude veoma zanimljivo, shodno tome sta se trenutno desava u gradjevini... |
All times are GMT +1. The time now is 06:17 PM. |