![]() |
Re: Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski)
Auuuu... :) Konstruktivna tema, nema sta. Jos jedan pokazatlj da samo lud covek oze da okachi pesmu na rumski :) :banghead:
"Super si ti to uradio, al' Pera radi bolje" :D . Konstruktivno, nema sta. Samo me zanima jesu li pesme motori na trkackim BMW-ima, pa ko ce vise da nafrizira mashinu i izvuche vise konja? Ili cemo svi da kopiramo "Peru" i prepisujemo iz njegovih aranzmana? Mozda neko i to radi, ali... ja sam pre za neki kreativni proces, bez "Pere" u Nuendo za poredjenje, pa kome se svidja svidja... Ko bolje svira? Clapton, ili Steve Vai? Ko bolje peva? Predrag Gojkovic Cune, ili Robbie Williams? :banghead: :) P.S. Namerno, ili slucajno, usraste coveku topic, a da nad popom ima pop, to valjda svi znamo... |
Sledecu pesmu koju budem kacio ima celu da uradim na preset "Tozovac" :D
|
Quote:
Inache, pesmica i nije tako losa, mada je cd grupe Zero 7 bolji. :-) |
Hajde dobro .... posto vas obojicu znam , necu ozbiljno da nastavljam ovu temu , mada iza svog misljenja stojim ......
Ako okacis nesto , valjda to uradis da neko nesto prokomentarise .... kad ja okacih par stvari , nekome se svidelo a neko mi dade svoje negativne komentare .... Tada je Da Bear takodje prokomentarisao u blago negativnom tonu , medjutim ja sam to shvatio konstruktivno ..... Po meni .... postujem vase misljenje ali ne stojim iza toga . Pesma nije niti Hendrix niti White stripes , niti novi pravac muzike . Naravno da moze tako , a moze i bolje . Okacih ko po mom misljenju to radi bolje i nije sramota staviti to ispod tvoj mixa i uporediti i ispraviti ono sto si uradio . Doktora ima puno , ali je svako specijalista u svom domenu , tako da ne zna svako sve , a Oggy ju koji ume da uradi aranzman .... i to dobro , ovo jednostavno nije pravac u kome ima previse iskustva , sto ne znaci da nece imati ako nastavi da radi pesme u ovom zanru . Mozda Darko Dimitrov ne zna da uradi nesto drugo sto Oggy zna , pa bih Darku svakako poslao mix i veruj mi da bi on i te kako seo i stavio to u svoj Logic , i popravio ono sto misli da treba i ono sto je u njegovom mixu losije .... to se zove proces ucenja Ne mislim da se usrao topic , ne mislim da treba svakome po svaku cenu govoriti da je sve do jaja jer u tom slucaju napretka nema ..... Niko nije uradio savrsen mix ili aranzman .... a niko i nece .... treba se samo truditi da rad bude bolji ..... a to se postize pozitivnim i konstruktivnim shvatanjem kritike , narocito od ljudi koji su ozbiljni u onome sto rade .... ili jednostavno izignorisati iste ...... stvar izbora Po meni bi usran topik bio , kad bi sve rekli .... ovo je vrh , od ovoga ne moze bolja , bravo svaka cast ..... e to je usran topic ...... A u sustini , rad sam i poslusao zato sto Oggy lepo radi , inace retko slusam radove na Rumskom .... Pozdrav |
a meni niko nece spot da okachi? :(
|
Quote:
|
Oggy, odlicno odradjeno...Steta sto nemam na cemu posteno sa saslusam (onda bi svakako morao da mi saljes neki bolji mp3 i tako to).
|
Evo Sale, specijalno za tebe mp4 verzija za mobilni :)
Cini mi se da je zvuk dosta bolji nego na Youtube... Pozdrav ;) http://rapidshare.com/files/15979990...e__za_mob_.mp4 |
skidam.. hvala.. :)
|
eo.. ovako.. sad poslushao.. onaj narodnjachki rif mi je poznat.. al nije ni bitno..
pevanje ok.. mada iskreno.. nishta od ovoga mi nije po ukusu.. oggy, prodao si se.. :) kad sam chuo onu "modulaciju" (kako bi to narodnjaci nazvali) na kraju pocheo sam da se smejem.. ajde folkic.. ajde sve.. al to na kraju.. nije vam to trebalo.. imho, naravno.. elem sad bacam na fon pa cu i da prokomentarishem spot.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:32 AM. |