Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   500 series + rack konzola/mixdesk (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24918)

Rhino 29-10-2008 03:27 PM

Re: 500 series + rack konzola/mixdesk

Tsssss, uvjek ima neka zackoljica:D

HeatMan 29-10-2008 03:41 PM

^taj fazon..

e da.. poshto imam u poslednje vreme problem sa izrazavanjem.. kako na forumu tako i ovako.. ne mogu da saberem misli (verovatno zbog neispavanosti), a kamoli da sklopim rechenicu koju ce svi razumeti.. moram da pojasnim..

ne planiram da kupim.. ali zelim da chujem vasha mishljenja o ovome.. po meni je ovo zaista dobra ideja.. i kao shto rekoh, stvar koja ce tek da zazivi.. ali je problem u samo jednoj stvari:

cena..

koliko bi realno ovo trebalo da koshta? mislim, 500 serija je po meni format koji je namenjen uglavnom home studijima.. a ovo bi bio kao advanced home studio.. :? i mislim da je previsoka cena za kupovnu moc..

evo sad se kina i rusija udruzuju da pobede inflaciju, i privrednu krizu.. :?

eto.. opet odluta mozak.. :?

poz

Max 29-10-2008 04:18 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 223035)
....... mislim, 500 serija je po meni format koji je namenjen uglavnom home studijima..

Al' ga ti izvali :shock:

Hajde na spavanje , umesto da pises po forumu ..... red je

Pozdrav

Danny Lou 29-10-2008 09:49 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 223031)
Tsssss, uvjek ima neka zackoljica:D

k`o sto se kaze: "jebene finese" :rotfl::rotfl:

Oggy 29-10-2008 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 223026)
il ko onaj iz moldavije da nasledim 900 miliona od nekog tamo kolena.. hahah..

Cela Moldavija nema toliki drzavni budzet...
Prosecna plata 30$, najvece plate imaju policajci, skoro 90$, zenu mozes da kupis za 120-130$ (u vlasnistvo), sa 1000$ dolara mita, resavas sve zakonske probleme koje bi ikada i ikako mogao da imas tamo...
Bila skoro emisija o tome na TV-u... Proucavala je u stvari trgovinu ljudima, pa su ovi podatci izneti da bi govorili u prilog tome kako i zasto devojke pristaju na to...
Igrom slucaja znam i licno da su teska beda i sirotinja, tako da pricao 900.000.000 bilo cega, kao i prica o seriji 500, home studijima, konzolama, svemirskim modulatorima... govori da je vreme za "Laku noc deco".
Banujem te do sutra popodne "u zdravstvene svrhe"... :)

STUDIOTON 29-10-2008 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 223069)

:rotfl:

HeatMan 29-10-2008 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 223069)
Cela Moldavija nema toliki drzavni budzet...
Prosecna plata 30$, najvece plate imaju policajci, skoro 90$, zenu mozes da kupis za 120-130$ (u vlasnistvo), sa 1000$ dolara mita, resavas sve zakonske probleme koje bi ikada i ikako mogao da imas tamo...
Bila skoro emisija o tome na TV-u... Proucavala je u stvari trgovinu ljudima, pa su ovi podatci izneti da bi govorili u prilog tome kako i zasto devojke pristaju na to...
Igrom slucaja znam i licno da su teska beda i sirotinja, tako da pricao 900.000.000 bilo cega, kao i prica o seriji 500, home studijima, konzolama, svemirskim modulatorima... govori da je vreme za "Laku noc deco".

hahahahah.. ma bilo na vestima choveche.. i znam to za moldaviju.. to su i oni sami rekli.. kaze da je lik sad unajmio zajebano neko obezbedjenje iz rusije, i savetnike..

ako fox laze, i ja lazem..

poz

All times are GMT +1. The time now is 10:22 PM.