![]() |
Re: 500 series + rack konzola/mixdesk
Tsssss, uvjek ima neka zackoljica:D
|
^taj fazon..
e da.. poshto imam u poslednje vreme problem sa izrazavanjem.. kako na forumu tako i ovako.. ne mogu da saberem misli (verovatno zbog neispavanosti), a kamoli da sklopim rechenicu koju ce svi razumeti.. moram da pojasnim.. ne planiram da kupim.. ali zelim da chujem vasha mishljenja o ovome.. po meni je ovo zaista dobra ideja.. i kao shto rekoh, stvar koja ce tek da zazivi.. ali je problem u samo jednoj stvari: cena.. koliko bi realno ovo trebalo da koshta? mislim, 500 serija je po meni format koji je namenjen uglavnom home studijima.. a ovo bi bio kao advanced home studio.. :? i mislim da je previsoka cena za kupovnu moc.. evo sad se kina i rusija udruzuju da pobede inflaciju, i privrednu krizu.. :? eto.. opet odluta mozak.. :? poz |
Quote:
Al' ga ti izvali :shock: Hajde na spavanje , umesto da pises po forumu ..... red je Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Prosecna plata 30$, najvece plate imaju policajci, skoro 90$, zenu mozes da kupis za 120-130$ (u vlasnistvo), sa 1000$ dolara mita, resavas sve zakonske probleme koje bi ikada i ikako mogao da imas tamo... Bila skoro emisija o tome na TV-u... Proucavala je u stvari trgovinu ljudima, pa su ovi podatci izneti da bi govorili u prilog tome kako i zasto devojke pristaju na to... Igrom slucaja znam i licno da su teska beda i sirotinja, tako da pricao 900.000.000 bilo cega, kao i prica o seriji 500, home studijima, konzolama, svemirskim modulatorima... govori da je vreme za "Laku noc deco". Banujem te do sutra popodne "u zdravstvene svrhe"... :) |
Quote:
|
Quote:
ako fox laze, i ja lazem.. poz |
All times are GMT +1. The time now is 10:22 PM. |