Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   ADAM A7 ili ??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24870)

Manley 26-10-2008 01:36 PM

Re: ADAM A7 ili ???

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 222456)
pa poslusaj ih onda :)
veruj samo svojim usima.

ne veruj zvucnicima koji lazu ;)

GERAG 26-10-2008 02:36 PM

A koji ne lazu do 1000eura?Imas PM

Max 26-10-2008 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by GERAG (Post 222498)
A koji ne lazu do 1000eura?Imas PM

Mislim da pitas stvari koje nemaju smisla .... svaki zvucnik je licna stvar i sve zavisi kako ce raditi za tebe i u tvojoj prostoriji ....

Otkucaj na www.thomann.de da hoces zvucnike , popisi sve sto ima , pa onda idi u potragu za onim sto ti se najvise svidja ....

Imas i www.gearslut.com , gde imas tonu korisnih informacija .

Nemoj cekati da ti se sve servira :)

Pozdrav

GERAG 26-10-2008 03:51 PM

Sve sam ja to probao i sve sajtove pregledao.I koji je zakljucak?Sto vise razmisljas sve vise nemas pojma sta ti treba a rado bih sve cuo jos samo kad bih ziveo u Nemackoj pa odem lepo kod Thomanna i kraj.Zato sam i postavio pitanje racunajuci da vise ljudi vise zna.

Max 26-10-2008 04:13 PM

Quote:

Originally Posted by GERAG (Post 222510)
Sve sam ja to probao i sve sajtove pregledao.I koji je zakljucak?Sto vise razmisljas sve vise nemas pojma sta ti treba a rado bih sve cuo jos samo kad bih ziveo u Nemackoj pa odem lepo kod Thomanna i kraj.Zato sam i postavio pitanje racunajuci da vise ljudi vise zna.

Pa eto , sve si sam zakljucio .... a niko ti ne moze pomoci svojim misljenjem o odredjenim zvucnicima ..... jer to zavisi i od ukusa slusaoca i od stila muzike i od same prostorije ......

Pozdrav

Everbeatz 26-10-2008 09:11 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 222516)
..... jer to zavisi i od ukusa slusaoca i od stila muzike i od same prostorije ......

potpuno tacno:thumbsup:

Era 26-10-2008 09:35 PM

Ako mogu da pomognem,imam adame,tannoy genelec auratone,imao yamahe ns 10...Adan je odlican u gornjem spektru,odlicno pokazuje prostor ,doziranje efekata,poseebno reverba,lepi i mekani,bas malo zvuci prebudzen ali ako se naviknes na taj saund bices sigurno zadovoljan.Po mom misljenju best baj u toj ceni

lesha 26-10-2008 11:30 PM

pa mozes i u nekoj nasoj radnji da probas ili da ih cujes kod nekog ko ih ima..

HeatMan 26-10-2008 11:34 PM

Quote:

Originally Posted by Era (Post 222563)
Ako mogu da pomognem,imam adame,tannoy genelec auratone,imao yamahe ns 10...Adan je odlican u gornjem spektru,odlicno pokazuje prostor ,doziranje efekata,poseebno reverba,lepi i mekani,bas malo zvuci prebudzen ali ako se naviknes na taj saund bices sigurno zadovoljan.Po mom misljenju best baj u toj ceni

koji bass?

pozdrav

RetroMan 27-10-2008 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by GERAG (Post 222463)
Svaki ciga svoga konja hvali.

Ja sam imao puno konja, a ovog sto sad gajim ne hvalim zato sto ga imam, nego ga imam zato sto je na cilju bio za duzinu ispred ostalih, a A7 se najkrace zadrzao u mojoj stali, mada je na cilju zauzeo solidno trece mesto.

RM

All times are GMT +1. The time now is 03:57 PM.