![]() |
Re: Prelazak na Vistu 64 Home Premium SP1?
Nemoj Vistu...:banghead:
Slobodno probaj Kalyway izdanje Leoparda jako lepo radi - a mozes i dual boot sa xp-om... |
Quote:
|
Quote:
Ma to da na PC tjeram Mac mi je u fazonu ( puno baba kilava deca, ili, ne obra se bostan dok sljive ne popadaju ) pusti mujo psa i ne diraj nista u raketi.:D Meni u principu treba sistem koji ce da sljaka pristojno. Kao sto vidim iz prilozenog, cini mi se da Vista jos nije podobna za DAW. Meni je u principu XP dobar OS. Nego rekoh hajde da se iskoristi taj pentium cpu 64bit. Mada, sto se mene tice, ja bih najvise volio kad bih imao 2 OS-a? Samo meni to nije poslo za rukom? Na 2 nova harda sam instalirao Vistu i to radi jako fino sve dok mi je hard na kojem je XP iskljucen. Pri boot-u u biosu se jako muci koji OS ce da krene kad su mi sva 4 HD ukljucena. |
Quote:
Trenutno su mi u compu 2 HD koja su ukljucena. na jednom je XP, dok mi drugi sluzi samo kao lager. I nova 2 HD u raidu na kojem je instalirana Vista. Ne kontam zasto tolika zajebancija da podigne neki od ova 2 OS-a kada su nezavisni jedan od drugoga? |
Quote:
Lako ces kasnije da iskesiras za Macpro:shock: :wink: |
ja se u ogromnoj meri razmisljam da li totalno preci na OSX (u smislu vece iskoriscenosti hardware-a u konfiguraciji) tj. za pocetak neki ruDAW specijalitet + Logic, ali me previshe trenutno muci neinformisanost na temu silnih ogromnih VST instrumenata koje koristim na XPu + Nuendo i njihovoj "dostupnosti" u MAC verziji...
:banghead: ajmo neki konstruktivni savet... :) |
Quote:
|
Quote:
Iskreno - nemam pojma sta moze da te zeza... Ja imam npr. 2 HDDa vezana u raid i na njima je instalirana vista, i drugi HDD, koji sluzi kao DAW sa XPom. Bez ikakvih problema se podizu sistemi po potrebi i sto kazes, totalno nemaju veze jedan s drugim... Ma uzmi obori sisteme pa sve reinstaliraj :D |
Quote:
to je bila muka ;) |
Upravo na tu "dostupnost" i mislim.
Za svaki iole kvalitetniji VSTi & FX postoji i "dostupna" verzija za Mac.Potrazi na pravom mestu. |
All times are GMT +1. The time now is 05:51 AM. |