![]() |
Re: pijem i plačem tiho dok niko ne gleda..
Ali gajba nema tak dobre saundove :wink:
|
Ako ce te ovo utesiti, sve sto bi svirao na njemu bi zvucalo "Vangelisoidno" ...
Uvek mozes da uzmes jeftiniji CS60 :) Ekstra bi bilo neki stariji zvuk da ubacis u arsenal tipa mini/arp2600/AKS Synthi ako ti ostalo viska para:D |
Quote:
|
Jeli Clusterchord...jel ti to zivis u Americi?? :ups:
Americki kamion kurir (rade biznis samo u Americi), Americka ulica, sa Americkim kucicama u pozadini...cak i kos za basket sa mrezom (nije niko ukrao ili iskidao!!) ispred dvorista...:confused: :confused: Ili je mozda kupac bio toliko srecan kad ga je dobio da je morao da ti posalje slike kako mu ga unose u kucicu (koja verovatno danas vredi manje nego CS80, he,he..) ??:confused: A? |
jel to bila prodaja zbog stana ili kuce?
ako je zbog stana onda: :cry: ako je zbog kuce onda: :D |
Au fak,moje saucesce.
|
Quote:
Quote:
cim se preselim, i to rijesim, kupujem minimoog. u zimu 2009. to je vec dogovoreno. Quote:
inace, zivio jesam, ko klinac u LA i Bay Area, a poslije studirao kompoziciju na UCSB .. 90tih.. sad naganjam mace po Zagrebu,.,. |
ako ti je cijelo vrijeme bila kod brata u americi, prodaja je bila ne samo logican nego i odlican financijski potez.
sad mozes pit koliko oces, a imat ces s cim i suze brisat :D cestitam na odluci, nek je koristi neko drugi. iako mislim da ce ovako skupa stvar prije posluzit nekom ko statusni simbol nego kao jedan predivan instrument i mozda najbolji synth ikad proizveden. u ovom slucaju vrijedi: koliko muzike toliko para :) |
jest sad sam jos uvailo i tri rezervna voiceboarda it CS-60/80, za teske pare..prava navala.. *ebo te sve sto je ikako vezano za to, za CS yamahu, u zadnje vrijeme ide u nebeske visine. ljudi poludili
|
Quote:
Ochuvan brutalno dobro, divota |
All times are GMT +1. The time now is 05:42 AM. |