Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Johny Cash - Hurt ... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24788)

silicon science 21-10-2008 07:50 PM

Re: Johny Cash - Hurt ...

Quote:

Originally Posted by sasaristic (Post 221845)
Downward spiral je zaista remek delo i neponovljiva prica...posebno trenutka u kome je nastao....... ali ,ruku na srce J. Cash je izuo koliko je lepo izneo tu pesmu... a i Rick R. je napravio fantastican posao sa njegovim vokalom.....sirovo , retro i pravo u celo.

Meni je to najjacha produkcija IKADA, nisam nista mocnije u zivotu chuo:da:

sasaristic 21-10-2008 08:56 PM

Znas li kakav je bio lanac za vokale?

Everbeatz 21-10-2008 09:31 PM

Mislim da silicon misli na Downward, a ne na Cash-a

silicon science 21-10-2008 09:44 PM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 221857)
Mislim da silicon misli na Downward, a ne na Cash-a

Da, mislim na N.I.N.

zeleni 21-10-2008 10:13 PM

OVO JE ODLICNO, NESTO NAJJACE STO SAM CUO, Iako nisam neki fan ovakve muzike ovo se isplatilo downloadovati! POGADJA DIREKTNO :)

silicon science 21-10-2008 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by zeleni (Post 221861)
OVO JE ODLICNO, NESTO NAJJACE STO SAM CUO, Iako nisam neki fan ovakve muzike ovo se isplatilo downloadovati! POGADJA DIREKTNO :)

Dzoni Kesh ili N.I.N.:confused: Malo se sve zbrkalo :shock: :shock: :shock:

Everbeatz 21-10-2008 11:27 PM

:rotfl:

Arthur 22-10-2008 02:03 AM

ipak mislim da mislim na naslovnu :rotfl:
da, čuo sam original, nažalost, moram priznati tek posle Keshove verzije. I nije mi dao ubedljiv utisak. Ali zato mi i dan danas dupe pomera NINova pesma, bem li je u naslov, valjda "still searching for something, that can never be found". Au kad krene refren, u onom heartbeat maniru, nije mi dobro.

silicon science 22-10-2008 10:43 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 221897)
ipak mislim da mislim na naslovnu :rotfl:
da, čuo sam original, nažalost, moram priznati tek posle Keshove verzije. I nije mi dao ubedljiv utisak. Ali zato mi i dan danas dupe pomera NINova pesma, bem li je u naslov, valjda "still searching for something, that can never be found". Au kad krene refren, u onom heartbeat maniru, nije mi dobro.

Aaaa, to je sa valjda drugog albuma, ne zove se tako vec....:confused: Ne znam, zna Everlast. Kako je piano odradjen u toj pesmi, zloo. Cuo sam je prvi put u Natural born killers filmu. Sjajna numera:) :)

Everbeatz 22-10-2008 12:38 PM

Pretty Hate - something I can never have??

tu i jeste "problem" sa obradama - kad je cujes kao prvu i primis se retko da ti original moze biti bolji...

Ja sam Hurt cuo '95 i Cash-ova verzija mi nije bolja, kao ni njegov Personal Jesus i Rusty Cage jer sam ih zavoleo od "originalnih" bendova i super su pesme..

ne omalovazavam Cash-a, super je matori, ali mi nije to to

All times are GMT +1. The time now is 02:42 AM.