![]() |
Re: Prootools 8
Quote:
:mad: |
Quote:
|
Quote:
Inace nisu lose boje u Cubase-u, vec sam interface, preciznije mixer, preglednost koriscenih pluginova, kopiranje istih sa kanala na kanal, takodje i ruting, daleko, daleko... :wink: Stvar navike (kao)... :wink: |
Quote:
Novi CUBENDO 4 po rutingu je u najmanju ruku dostigao , a ako ne i prestigao PT. Kopiranje si mogao i ranije samo na durgaciji nacin nego sto je sada. Ne znam sta to nije pregledno na Mixeru kos Steinberga? |
Ne uvlaci me u glupu raspravu, rekoh vec da je to moje misljenje. Rad u Steinbergu je superioran samo dok je u pitanju MIDI, sve posle toga je ravno mazohizmu, ali opet ponavljam, to sam ja...
|
Quote:
Cenim tvoj stav, i zakljucujem da takav komentar o mazohizmu Steinberga je apsolutno preteran cak i za coveka koji ga ne koristi. Moje misljenje :wink: |
Quote:
. . . . . . P.S. Koristim i Cubase i PT... jedan za MIDI drugi za AUDIO... |
Verujem da je ljudima koji rade na PT tesko da se priviknu na Nuendo nacin rada, kao sto je i obrnut slucaj ( ja prvi) .
Dugogodisnji sam Steinbeg user, uradio 6-7 filmova, video igrice , reklame... ( montaza svuka, sound design, muzika....itd.) jednostavno Nuendo je je najbrzi soft za montazu svuka koji sam video. Nije mi jasno o kakvoj preciznosti i brzini pricas ? Stvarno me zanima, ne zelim da pocinjem nikakvu pricu i prepucavanje nego sam stvarno zaintrigiran, znam da si u filmu i da si potkovan po tom pitanju. |
Quote:
Ruting mi nikada ni u naznakama nije bio problem, a copy/paste kanala, efekata, pa i kompletnog mixera je vise nego jednostavan i zahteva par sekundi. Kliknes dugmence "copy" na jednom kanalu, pa kliknes dugmence "paste" na drugom. Da ne ulazimo previse u rasprave, svako neka koristi sta najvise voli i sta mu najvise odgovara :wink: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:09 AM. |