![]() |
Re: Zvucna izolacija / koristio sam search
Quote:
De molimte vidi ovaj drugi post sto sam stavio. Tice se Preampa. Sta mislis.? Pozz |
Samo tako nadaljuj, super je, ne obra?aj pozornost na moje postove jer se ne dotiču tebe, nego korisnika foruma, koji hoče aktualno i individualno savjetovanje,... nije ih briga ?to je več do sada opisano.
Jo? uvijek smo na osnovama a toliko napisano o tome. Mogli bi iči dalje... Suma sumarum foruma = statistički prosječno znanje svih upotrebnika foruma:) |
Quote:
Pa predlozi to. ovako na prvu nr zvuci losa ta idea. neznam kako to vec ide za odrzavanja foruma. |
Quote:
nebrini ja sam naucio tezim putem.:) Pozz Denis |
Quote:
Pojava koja jeste ocigledna, je da su pitanja mahom ista i da su ih "sticky" teme vec obradile uzduz i popreko (pogotovo su korisne one koje imaju i prakticnu realizaciju, dohvatljivo clanovima koji su u okruzenju, te ih mogu posetiti, cuti svojim usima)... @All Nema tu vise sta da se "iscedi"... za odredjen prosecan budzet (oko 3kEUR), na ovim prostorima.... to sto ima na "sticky" je maksimum (ako pricamo konkretno SAMO o licnim problemima sa akustikom prostora, clanova Foruma...) ... ako moze bolje... onda odmah treba vise nekakvog materijala za pocetak... i to bude skuplje... i tako se vrtimo u krug... beskrajna nazovi "diskusija".... Da pojedini clanovi ocekuju da im se posveti posebna "paznja", i da se cela prica ponovi, samo za njih, jos jednom, i jos jednom... itd... to stoji... to vidim odavno, i s jedne strane ih razumem, lakse je izneti svoj problem, i pitati ponovo, nego iz tudjih vec razresenih problema izvlaciti "paralele". Takodje vidim da bi mnogi voleli nesto "bolje".... specijalno... i ako moze (jos!) "jeftinije"... e, sto se toga konkretno tice, ja sam licno provrteo u svojim postovima sve moguce zamene za apsorpcioni materijal, cak sam isao do toga da predlazem i "otpad" iz tekstilne industrije ili neke krojacke radionice... bilo sta sto je mozda jeftinije a nekome, ko zna... mozda dostupno... sve cega sam se setio... i o konoplji je clusterchord pricao.... ali to ne moze u beskraj... to sve ima svoju cenu koju proizvodjac trazi... kolicina ima svoje opravdanje... i tu je svaka diskusija besmislena. Kad naletim na pitanje koje nije bilo do sad, ili se ne secam da je bilo, pokusam da odgovorim... sta god.... sve preko toga, stvarno nemam vremena da ponavljam price (barem NE vise nego sto sam vec praktikovao i kako jos uvek radim)... poneki threadovi su trajali i po nekoliko nedelja... bilo je ponekad i crtanja i svacega... sve to zahteva vreme (ozbiljno vreme)... i ako se ponovo, i ispocetka to radi, nekoliko puta, mnogo puta... onda to vise ne predstavlja Forum za diskusiju (gde veci broj clanova umesto samo jednog, moze nesto novo da nauci)... a tek ne vidim kakav konkretan dobitak Rumski ima od toga. Barem bi neko od clanova koji nije vican studijskoj akustici, mogao da spremi neki "potsetnik", ili sta god zeli, na nivou svog znanja/neznanja... nesto sto bi mu pomoglo da sabere svoje sopstvene misli i rezone o akustici... bilo sta.. to bi bilo korisno svima... pa postaviti na sticky,... da skrati trazenje... no... koliko vidim to se ne desava, napor najveceg broja clanova se najcesce svodi na sastavljanje pitanja (cast malobrojnim izuzecima!)... a na kraju ponekad ni slike ne dobijemo! A Forum vredi samo onoliko, koliko svi njegovi clanovi doprinose svojim postovima i prilozima... ali SVI! Ne samo poneki "odabrani"! pozdrav bogi |
Bogi
Kolko ti toga napisa. ja sam samo odovorio NLP. Neki voiting sigurno nije losa idea barem se meni tako cini Nisam nit iu jednom trenuku razmisljao o detaljima. Nisma toliko strucan sto se tice voditi jedan forum tako da sam odgovorio, Kako sam vec odgovorio. Sam znas da sam tek od nedavno aktivan clan Foruma i nebih se tio nikom zamjeriti. Doprinosim kolko mogu i sto posto sam siguran da ce se morati stalno individualno odgovarti. I stalno ponavljati. Pozz Denis |
Quote:
pozdrav bogi p.s. nemam problem nikakav da ljudi pisu po forumu i medjusobno se pomazu... zaboga... to je i osnovna namena... |
All times are GMT +1. The time now is 02:29 AM. |