Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   novi smooth jazz (lounge) instrumental (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24361)

Max 23-09-2008 05:30 PM

Re: novi smooth jazz (lounge) instrumental

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 217752)
Meni ovo lici na free jazz, potpuna sloboda izrazavanja, zvuci pristojno al tesko da moze da bude kompozicija, bubnjar previse zavlaci a solista ne moz da dodje do izrazaja, ne znam ja tako cujem!

Jaoooo Braco , edituj post molim te .... kakav free jazz pobogu ? :(

Pozdrav

alavuk 23-09-2008 05:45 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 217743)
Da ne kvarim zurku .... slatko zvuci .... samo jedno pitajne ..... gda je ovde jazz ??

Pozdrav

loool maximilijane :) aj bas si ga uhvatio za sav taj jazz :]]] mozda je malo balti otisao u krajnost od uzbudjenja ali opet nije sve dzez freestyle beat i seksomofon i sl. ;) ko ne zna (a cisto sumnjam posto ovde vrvi od naslusanih ljudi razne muzike) malo neka poslusa novije Hotel Costes kompilacije i sl. gde nisu samo striktno dzez kompozicije ;)

balthazaar 23-09-2008 06:35 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 217743)
Da ne kvarim zurku .... slatko zvuci .... samo jedno pitajne ..... gda je ovde jazz ??

Pozdrav

Otkad je to džez spao u definicije, molim te? Nazvao sam ga "džez" prvenstveno zbog načina smišljanja linija koje se tu čuju... pejsma nije komponovana u pravom smislu, negu su linije odsvirane i posle se sklapale razklapale, dodavalo, oduzimalo...takođe, napisao sam smooth jazz-lounge...nisam ni diksilend, ni bibop , ni swing ;) ni klasik jazz:) Tako da se nadam da sam razjasnio dilemu odakle to "jazz"...i odogovor je :" Jazz je tamo gdje treba i koliko ga treba, a ko čuje - čuje"

Braca...

Ma nema bubnjara, ni soliste :)....to je programirana stvar samo su linije svirane i reprogramirane ;) to je naše malo programersko čedo;)

HeatMan 23-09-2008 06:50 PM

ja vec rekoh da mi se dja, i da sam te provalio balti.. :P

al max je upravu..

al opet mosh reci ono "sve je to jazz".. al onda ti i karleusha spada pod jazz, samim tim se poistovecujesh sa njom..

shta god da sam reko..

balthazaar 23-09-2008 06:55 PM

uh...ne pada mi na pamet da se ubijeđujem oko jazz-a....šta god da je...promjeniću kako maks kaže ;)....

uh sale...kakve karleuša sad ima veze sa bilo čim....joj (smajli koji se lupa po čelu)

Braca 23-09-2008 07:06 PM

Cek malo, zar je vazno sta je, cim te hvalimo znaci da je dobro, znaci imas podrsku da nastavis to sto radis, a moje stereo ushi su danas ocigledno napravile zajeb zato sto sam stavio sve na mono slusanje (zato sto je mono ''in''), e sad jedan prijateljski savet malo razmisli o strukturi kompozicije, o harmoniji i melodiji, inace je produkcija pristojna, samo jos sklopi i ostale kockice i to je to

balthazaar 23-09-2008 07:09 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 217772)
Cek malo, zar je vazno sta je, cim te hvalimo znaci da je dobro, znaci imas podrsku da nastavis to sto radis, a moje stereo ushi su danas ocigledno napravile zajeb zato sto sam stavio sve na mono slusanje (zato sto je mono ''in''), e sad jedan prijateljski savet malo razmisli o strukturi kompozicije, o harmoniji i melodiji, inace je produkcija pristojna, samo jos sklopi i ostale kockice i to je to

o, brate možda si me pogrešno shvatio...ti si meni dao veliki kompliment ! jer smo se trudili da unesemo živost sviranja u programiranu muziku...a ovo je gotovo - idemo dalje ;) šta je tu je...biće ljepšeg i boljeg...to je tek prvjenac naše saradnje...hvala u svakom slučaju!

balthazaar 24-09-2008 08:00 PM

ajmo, ajmo još malo pa nestalo...

evo, priznajem nije jazz, već max'n'roll :)

HeatMan 24-09-2008 11:32 PM

hahahh ne pitaj za karleushu.. neka bude da je lounge..? :? moze? :)

balthazaar 24-09-2008 11:41 PM

al ja loše radim promociju :P...

trebo sam fino upasti u vatru...eeh..sad je kasno trebo sam fino kao da se naložim i da počnem da se svađam...eh..onda bi mi se više čitao thread i samim tim slušala pjesma...neko bi reko i nekom od prijatelja " evo čujete šta je neki frik ostavio i kaže da je jazz", neko drugi bi reko " evo počujte šta je neki tip uradio, a neki kaže da nije džez" i onda tako...ko zna dokle bih dogurao ;) al sad je kasno :P :P

All times are GMT +1. The time now is 04:30 PM.