![]() |
Re: novi smooth jazz (lounge) instrumental
Quote:
Jaoooo Braco , edituj post molim te .... kakav free jazz pobogu ? :( Pozdrav |
Quote:
loool maximilijane :) aj bas si ga uhvatio za sav taj jazz :]]] mozda je malo balti otisao u krajnost od uzbudjenja ali opet nije sve dzez freestyle beat i seksomofon i sl. ;) ko ne zna (a cisto sumnjam posto ovde vrvi od naslusanih ljudi razne muzike) malo neka poslusa novije Hotel Costes kompilacije i sl. gde nisu samo striktno dzez kompozicije ;) |
Quote:
Braca... Ma nema bubnjara, ni soliste :)....to je programirana stvar samo su linije svirane i reprogramirane ;) to je naše malo programersko čedo;) |
ja vec rekoh da mi se dja, i da sam te provalio balti.. :P
al max je upravu.. al opet mosh reci ono "sve je to jazz".. al onda ti i karleusha spada pod jazz, samim tim se poistovecujesh sa njom.. shta god da sam reko.. |
uh...ne pada mi na pamet da se ubijeđujem oko jazz-a....šta god da je...promjeniću kako maks kaže ;)....
uh sale...kakve karleuša sad ima veze sa bilo čim....joj (smajli koji se lupa po čelu) |
Cek malo, zar je vazno sta je, cim te hvalimo znaci da je dobro, znaci imas podrsku da nastavis to sto radis, a moje stereo ushi su danas ocigledno napravile zajeb zato sto sam stavio sve na mono slusanje (zato sto je mono ''in''), e sad jedan prijateljski savet malo razmisli o strukturi kompozicije, o harmoniji i melodiji, inace je produkcija pristojna, samo jos sklopi i ostale kockice i to je to
|
Quote:
|
ajmo, ajmo još malo pa nestalo...
evo, priznajem nije jazz, već max'n'roll :) |
hahahh ne pitaj za karleushu.. neka bude da je lounge..? :? moze? :)
|
al ja loše radim promociju :P...
trebo sam fino upasti u vatru...eeh..sad je kasno trebo sam fino kao da se naložim i da počnem da se svađam...eh..onda bi mi se više čitao thread i samim tim slušala pjesma...neko bi reko i nekom od prijatelja " evo čujete šta je neki frik ostavio i kaže da je jazz", neko drugi bi reko " evo počujte šta je neki tip uradio, a neki kaže da nije džez" i onda tako...ko zna dokle bih dogurao ;) al sad je kasno :P :P |
All times are GMT +1. The time now is 04:30 PM. |