![]() |
Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM
cekam jos toliko .. eto 15 dana .. da vidim sta ce da urade .. i ako bude kako su i najaviil .. idem momentalno da raskinem ugovor i idem u SBB da aktiviram net ponovo posle skoro 2 godine ..
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nece da se ljuti crnja zbog toga :)
|
A jeli, kako funkcionise ugovor sa sjebebeom? Jel isto kao i kod lelekoma moram da se obavezem na godinu dana, pa ako hocu da prekinem ranije moram da prodam bubreg ili ne?
|
Quote:
|
Quote:
Potpis... Kolumbo :) |
Treba uvek imati i prekid u vidu. Posto ja dole privatno stanujem i npr hocu da se prebacim u drugi stan, ja na jednom mestu moram da raskinem ugovor i otvorim novi na drugom mestu. Jedina prednost za ADSL koju imam je to sto je na moje ime i mogu da ga vucem sa sobom gde hocu i licno odgovaram za njega. (nema maltretiranja sa gazdama sto se (ne)placanja tice, npr, cimer ne plati telefon od vise hiljada din, telefon iskljuce, a meni ADSL shljaka :da:)
|
ja sam nešto skontao ovaj VOIP, može lepo da se priča za oko jedan dinar po minutu sa korisnicima skajpa online, a za duplo manje kinte da se zove inostrantsvo . I to sve sa 3g telefonima
|
All times are GMT +1. The time now is 12:23 AM. |