![]() |
Re: stillwell rocket compressor
jan druze de malo napravi video sa njim, 5-10 minuta, sve sto si to ispricao, samo dodaj nesto na trake i pipaj okreci i pricaj sta
|
<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/46qYev-ScSY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Quote:
Vec ima videa na tu temu... Ja ne volim da demonstriram, moje potrebe zadovoljavaju i stock kompresori u softverima... S tim sto ovaj lik u videu nije bas najbolje match-ovao attack i release vremena... Koliko sam procitao na 1176 originalnom hardveru a i plugin-u attack time ide od 20 (najbrze) do 800 mikrosekundi, na rocketu je od 5 do 2000 mikrosekundi, tako da attack nije podesen identicno na poredjenju... Jer attack na sredini na UA 1176 plugin-u i attack na sredini na Rocket-u nije ista vrednost... |
Quote:
Sa druge strane, neverovatno je koliko je taj plugin zanemaren u svim "best of" listama koje se bave kompresorima. Pozdrav, Vasa |
dobro pa me potsetiste na njega..
|
Sad mi je lakse, ja sam mislio da ga samo ja koristim, i da je to zato sto sam se navikao na njega, pa ostali koje uvijek isprobam nikako da ga zamjene 😊
|
Kod mene u templateu za "rock band", na master buss-u, u LA hi-res settingu :)
super komp, mada mi gui nekako bezvezan, ne volim te svemirske pizdarije |
ja ga koristio na presetu sex'n'drums'n rokenroll, al samo za raspaljivanje tomova :da: Doživeće ponovno testiranje ovih dana :)
|
Uvek na bubanj grupi ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:34 AM. |