![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Quote:
|
Ne kapiram, tj. ne znam sta je vinjetom? :rolleyes:
|
Quote:
|
Pita učiteljica Pericu:
-"Da li ti tata poma?e pri izradi domaćih zadataka?" -"Ne vi?e: ona posljednja jedinica ga je slomila." |
Jedan stari dobri cernobilski.Dolazi cerka kod keve i kuka:"mama,mama,raste mi treca sisa!"A tek ce keva"e,bas me zabole kurac!".
|
Kupi ciga detektor lazi na buvljaku, i postavi ga u predsoblje. Ulazi sin i pita ga ciga "Sta si uradio u skoli?"
sin: "A, tatko, danas sam dobio 5 iz geografiju" piiiiiiiiiiiiiiiiiiip ciga: "sto lazes majku ti smrdljivu, sta si dobio?" sin: "Pa dobio sam keca" keva: "Ja kad sam isla u skolu, sve sam petice imala" piiiiiiiiiiiiiip keva: "dobro, imala sam kecove, al sam imala i neku dvojku" ciga: "kad sam ja iso u skolu" piiiiiiiiiiiiiip sin: "sto bre lazes 'bem ti majku cigansku, ti nisi isao u skolu!" keva: "kako bre to pricas sa chaletom?" piiiiiiiiiiiiiiiiiip -------------------------------------------------- Ide kauboj pustinjom, naidje na pusku i dobro mu dodje ------------------------------------------------- Egipat, 1000 godina p.n.e deca u skoli rade diktat kaze profesorka "Deco, vadite klinove i table, radite diktat" i krece da diktira "Car ramzes je bio prepotentan" samo jedan klinac kaze: "Profesorka, kako se pise prepotentan, jel sa dva ili tri ku*ca" xD seticu se kad ustanem jos nekog :P |
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Apsolutno neatraktivna zena ulazi u robnu kucu sa dvoje dece i urla na njih. Covek na ulazu joj kaze:
"Dobro jutro gospodjo, imate divnu decu, da li su blizanci?" Debela, ruzna zena prestade da vice i odgovori: - "Naravno da nisu, stariji ima 9, a mladji 7 godina. Zasto mislite da su blizanci, zar izgledaju isto?" Covek: "Ne nikako, samo ne mogu da verujem da je neko spavao sa vama dva puta..." Haso se zaposlio kao kustos u istorijskom muzeju, ali veze sa istorijom nije imao (upao preko veze). Dosli osnovci ,koji su na ekskurziji, u muzej sa uciteljicom..Krene Mujo da ih vodi i da im pokazuje eksponate, tek ce jedan mali: ?A cija je ono tamo lobanja?? Mujo: ? Ona tamo?...tooo je lobanja kneza Lazara??, klinac: ?A ona manja pored???Mujo: ? A to je kad je bio mali?. :D |
Ka?e unuk babi:
- Baba aj mi izmiksaj ?lag - ?-?-?-?-?lag! :D |
Dodje baba u mesaru i trazi kg jagnjetine... Pita je prodavac 'da li hocete da vam narezem gospodjo'? A baba odgovara: Nemojte da se mucite da rezete i dodade mu flesh :)
|
Kako se pozdravljaju nacisti hakeri kad se sretnu?
-Zip fajl :D |
All times are GMT +1. The time now is 04:39 PM. |