Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Benassi brothers studio u Future Music (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24210)

DaBear 08-09-2008 12:01 PM

Re: Benassi brothers studio u Future Music

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 216022)
i jedno i drugo..

Ma da! sve mu je sranje....i ne zna nista, i ne gotive ga ljudi uopste...

Lose su mu prosle njegove stvari pa mu zato mu daju sve neke majmune da remiksuje (Public Enemy, Jean Michel Jarre, Goldfrapp, Outcast, Oakenfold & Pharell, Moby, Etienne de Crecy, Coca Cola..itd..)

alavuk 08-09-2008 12:24 PM

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

HeatMan 08-09-2008 12:37 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 216041)
Ma da! sve mu je sranje....i ne zna nista, i ne gotive ga ljudi uopste...

Lose su mu prosle njegove stvari pa mu zato mu daju sve neke majmune da remiksuje (Public Enemy, Jean Michel Jarre, Goldfrapp, Outcast, Oakenfold & Pharell, Moby, Etienne de Crecy, Coca Cola..itd..)

jebo te, zorane, ponashash se kao dete.. prekini da spushtash bilo kome tako neargumentovano.. ispadash som jbt.. pazi kad ti klinac od 21 godinu to kaze, a koji se lozio na msb davno..

"muzika" mu je sranje. i posle te rechenice tachka stoji. ne mozesh reci za to shto radi ni da je muzika, uopshte.

to shto je popularan nije njegovo delo. isto tako je popularna i madona pa je uvek bila sranje.. osim jedne pesme..

benny je pozer, burazer mu nije nikakav muzichar. prodaju sise i dupeta sa jednostavnom brainwash melodijom, koja se ponavlja u svakoj pesmi.

i kao shto rekoh, prekini da seresh tako ljudima, stvarno si naporan jbt.. zadrzi napushavanje za sebe.. ili ako imash dobar argument, onda fino napushi kao ja ili lacky ili neko slichan.. a ne ovako.. podsecash me na "net frajere" sa hip hop foruma.. a tu su sve klinci do 18 godina..

iskuliraj se

Oggy 08-09-2008 01:04 PM

Sale, zadrzi se u granicama pristojne rasprave.
Niko ne kaze da nemas prava na sopstveno misljenje, ali :
1. Ne mozes biti kategorican i to nametnuti kao ultimatiivnu cinjenicu
2. Ne smes biti ljut, ako ti se neko suprotstavi
3. Ako te je taj "neko" malo i pecnuo, budi frajer, pa raspravu zadrzi na tom nivou, a ne da planes ovako oko totalne gluposti.

Ne stavljam se ni na ciju stranu, a tebi sam se obratio jer si prvi planuo.
Ocekujem, radi mira na forumu, da se na ovome i zavrsi. Nema potrebe za time.

Pozdrav

milos 08-09-2008 01:15 PM

Iako ne gotivim Bennyja ili bilo sta od te sezonske hit komercijale, skidam kapu za rad i pronalazak " Carobne formule" ...
Nije nimalo lako danas osmisliti komercijalu koju ce da slusaju milioni sirom sveta...

Everbeatz 08-09-2008 01:27 PM

Quote:

Originally Posted by milos (Post 216050)
Iako ne gotivim Bennyja ili bilo sta od te sezonske hit komercijale, skidam kapu za rad i pronalazak " Carobne formule" ...
Nije nimalo lako danas osmisliti komercijalu koju ce da slusaju milioni sirom sveta...

Tacno

pedjah 08-09-2008 01:35 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 216022)
i jedno i drugo..

Uz duzno postovanje, ovdje je te?ko naći ljude koji ne pljuju po tudjim radovima. Benassijeve stvari, koliko god se nekome ne svidjale, zvuce veoma dobro, od kompjuterskih desktop zvučnika pa do velikih klupskih sistema. Mislim da je apsurdno komentarisati kvalitet tih snimaka.

kejkz 08-09-2008 01:51 PM

Bio je Arthur u pravu na nekom od prethodnih tredova, ovde definitivno fali biljchica za bolje raspolozenje, nesto je heatman postao preterano razdrazljiv 'em osetljiv.

HeatMan 08-09-2008 02:10 PM

Quote:

Originally Posted by pedjah (Post 216056)
Uz duzno postovanje, ovdje je teško naći ljude koji ne pljuju po tudjim radovima. Benassijeve stvari, koliko god se nekome ne svidjale, zvuce veoma dobro, od kompjuterskih desktop zvučnika pa do velikih klupskih sistema. Mislim da je apsurdno komentarisati kvalitet tih snimaka.

nisam prichao o miksu.. tu je sve ok.. al jbg, i kako da ne bude kada se koriste 16 kanala max.. ;)

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 216057)
Bio je Arthur u pravu na nekom od prethodnih tredova, ovde definitivno fali biljchica za bolje raspolozenje, nesto je heatman postao preterano razdrazljiv 'em osetljiv.

i ja sam rekao da je upravu.. al sam takodje rekao da nema.. :) istrpite me.. :D

shalim se, nishta loshe nisam mislio.. i to shto sam rekao vrachu (uz sve psovke i uvrede) je bilo iz najbolje namere..

znate kako kazu "put do pakla poplochan je dobrim namerama"..

poz

Everbeatz 08-09-2008 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 216059)
shalim se, nishta loshe nisam mislio.. i to shto sam rekao vrachu (uz sve psovke i uvrede) je bilo iz najbolje namere..
poz

Svi smo i shvatili da mu zelis sve najbolje:D:D

All times are GMT +1. The time now is 07:53 AM.