![]() |
Re: Freeze ili...
Quote:
|
Quote:
|
Pa normalno je da ce prvo kafu da skuva. Nece valjda to tebi da ostavi da se petljas dok ona rinta?! :D
|
1 Attachment(s)
Posto najveci deo vremena provodim upravo u zenskom drustvu, morao sam da neke stvari unapred definisem radi lakseg prezivljavanja, a statut sam preuzeo iz nekih novina koje su mi sasvim slucajno dosle pod ruku, iako se vidi da je to pisao neko izuzetno mudar :D
|
:rotfl::rotfl::rotfl:To su bila vremena!!! :rotfl::rotfl::rotfl:
Ovaj prirucnik cu da odstampam i uramim! :da: |
Ja sam to stavio na ulazna vrata, bez obzira sto sam znao da cu od svake popiti takvo pljuvanje da se ne zna. Bilo je i par cuski, ali vredelo je. Sad se vec svi sprdaju na tu temu ... :D
|
Quote:
|
e sad sam se bash zabo kod jednog projekta.. imam 30ak audio kanala.. i nemam zivaca da sve unfrizujem i frizujem i tako u krug.. kako radim refren, tako njega unfrizujem a frizujem strofu i tako.. al postoji li brze reshenje? da ne moram jedan po jedan, ili da probam da izvuchem zakljuchak iz ove teme, poshto odgovora na to nema.. :?
|
Kupis jaci komp ????
Pozdrav |
hahaha shto ti ne odgovarash na sms? umesto da odgovarash, ti podjebavash.. de cesh jachi imam dual core.. nem bash parica za quad.. al kad bude bilo cu ga dodam uz ovaj.. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:00 AM. |