![]() |
Re: Korg NanoSERIES
Upravo o tome sam i govorio kada sam rekao da je zgodno za "live"!:)
Delovi su dovoljno mali da mogu da stanu na gotovo svaku klavijaturu koja bi se mogla koristiti kao master (ovde imam u vidu prvenstveno klavijature sa 5 ili vise oktava). Eto, na primer, Off je nedavno relativno jeftino prodavao (ako vec nije prodao) Yamahu W5 koja ima dobre dirke, program change komande i stosta jos a ima i dosta mesta na sebi gde bi se mogli smestiti recimo Nano Pad i Control cime bi se dobio gotovo idealan midi master za zive svirke! Onda na lap-topu samo guraj VST instrumente i eto super klavijature. A uz koriscenje nekog semplera dobijas spravu poput Tritona, Motifa, Fantoma i sl. samo jos bolje! I onda pocinju igre bez granica!!!:grin: |
evo preseta za cubase/nuendo 3 i 4
http://www.zshare.net/download/5739328040756a6d/ nije me mrzelo pa sam odradio mapiranje , inace po defaultu dolazi samo prva scena , ne znam zasto ali kad se ukljuci scena 3 pa prvi fader mapiran je prvi kanal kao u sceni 1 :S inace sve ostalo radi bez problema tj mute solo panner loop start stop napred nazad uzivajte |
ja sam sebi nabavio nanokey, radi lepo, odličan za stalno vucaranje.
|
Jedno pitanjce. Kupio sam nanopad pre neki dan i primecujem da nisu svi padovi jednako osetljivi. I dok sam uspeo jedan da razradim dva jos uvek ne reaguju bez jednom u deset kontakata, ostale padove bukvalno mogu muve da trigeruju. Da li da budem uporan (nemam, ocigledno iskustva sa padovima) pa da probam malo zustrije ili da nosim odmah nazad u sky? Zapravo kolko je ovo cesta pojava?
|
nosi nazad u sky ... kolika je cena sad za komplet ?
|
Vratio i dobio nazad zdrav. Po 4900 su.
|
Uzeo sam danas ovaj nanopad.
Lepa spravica, mada ako ga neko uzima, nek prvo proveri da li radi. Tek treci-cetvrti je proradio, jer vecina ima problema sa padovima :S. Kad se nadje onaj koji radi, onda zabava moze da pocne ;) |
|
All times are GMT +1. The time now is 12:28 PM. |