Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108)
-   -   PREAMP/PROCESOR za DEATH METAL (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24025)

dvuckovic 22-08-2008 01:32 AM

Re: PREAMP/PROCESOR za DEATH METAL

Da, sto se mene tice, 5150, Diezel, Bogner, a moze i Mesa...onda ne treba nikakva pedalica, ili ne daj Boze Line 6.

Koshpa 22-08-2008 01:34 AM

Ja bi dodao Krank Revolution 1 i ENGL Powerball V2. :wink:

dvuckovic 22-08-2008 01:36 AM

ENGL mi se nije svidjeo, nekako mi je previse prezentan,plastican, u nedostatku boljeg izraza.

Koshpa 22-08-2008 01:38 AM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 213813)
ENGL mi se nije svidjeo, nekako mi je previse prezentan,plastican, u nedostatku boljeg izraza.

Hm pa 5150 je jos prezentniji, to mu je najveca karakteristika.

dvuckovic 22-08-2008 01:41 AM

Da, ali ima karakter. Subjektivno, mozemo ovako da tupimo do besvjesti.

Koshpa 22-08-2008 01:44 AM

Slazem se. NHF :)

reborn of disaster 22-08-2008 01:49 PM

pa ovi moj isto drzi gain skoro ful...a sta se tice middlova dosta ih kida...nije bas da ga veseli svedski zvuk (to ja sebi stavin)...vise ga nako florida zanima...otkidani srednji, puno basa i visokih...meni je osobno engl dosta dobar...bar ovo sta cujen, ali neznan bil to njemu igralo...a sta se tice pedalica i zujalica ni ja ih ne volin...cesto se dobije losiji zvuk nego sta se ima...al mislin da neka konkretna spravica (ala preamp il dobar procesor) moze popravit bilo koje pojacalo (makar to bija i marshall)...nekma mozda svetogrdje, al jebiga...i takvu muziku sviramo

Reinhardt 22-08-2008 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by reborn of disaster (Post 213875)
...nekma mozda svetogrdje, al jebiga...i takvu muziku sviramo

vasa muzika je svetogrdje?

reborn of disaster 22-08-2008 05:50 PM

...pa kako kome...

Mitjovan 25-08-2008 10:51 AM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 213654)
Pedala poreda Marshalla? Fuj.

Pre par meseci bio sam kod svojih drugara u prostoriji za vezbanje... Oni smrt metalci, 7zicane gitare, urlanje i sl.

I sad, u prostoriji izmedju ostalog stoje ENGL Fireball i Madison Divinity pojacala, znaci extremno hi gain, a pored stoji jedna old school Marshall glava i skuplja prasinu.
U trenucima dosade odlucismo da probamo Marshalla drajvovanog sa Maxon Tubescreamerom...

Ono se toliko DRALO, ja nisam mogao da verujem!:) Oduvalo je i ENGL i Madison bez ikakvih problema, a opet sa karakterom i bojom tona kakvu ne mogu da proizvedu ove "nove igracke"....

Nisam neki ljubitelj Marshalla za hi gain svirku, ali sam toga dana promenio misljenje! :grin:

Ne znam zasto sam ovo ispricao, ali ne moze da skodi! :D:rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 06:03 AM.