Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   da li se mogu obojiti azma ad ploce? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24004)

HeatMan 19-08-2008 12:22 AM

Re: da li se mogu obojiti azma ad ploce?

kotor kotor.. ma mijesham stalno.. :)

nisam tuzio chichu ali sam mu olupao kola tu na licu mesta.. :?

ako vidish masnog reci mu da mu je sallijeri sa faxa rekao da prestane da se drogira i zavrshi fax.. :) menjao je broj valjda..

Rhino 19-08-2008 06:47 AM

Zadnji put sam ga vidio veselog, vracao se sa nekog afterparty-a sa dorcolskog key-a...... Oko 10-11am... Ja za nekim obavezama ili ko zna, a on kuci..

I bjese to dosta davno

OFF 19-08-2008 11:46 AM

Quote:

Originally Posted by RokStudio (Post 213286)
Ja sam ih kupio neofarbane i pitao sve na licu mesta. Da, ide prvo podloga, pa poludisperzija. Uticaj na zvuk je verovatno zanemarljiv, a u najgorem slucaju - mali. Neobradjene ne znam da li treba ostaviti jer mi izgledaju kao da mogu vremenom da se krune i prljaju.

A cek..... jesu li neobradjene bele, ili onako ruzno zelene, kao i azmafon?

RokStudio 19-08-2008 11:05 PM

Ploče su samo presovani azmafon. Zelenkaste su i izgledaju na povr?ini isto kao azmafon, samo su tanke i tvrde a ne debele i mekane. Da bi na i?ta ličile, moraju da se ofarbaju.

OFF 20-08-2008 12:18 PM

A, pa to mi nije bilo jasno..... posto ja imam neke bele, znaci one su farbane u belo. A ti si auto-lakom prskao te neobradjene, zelene?

dawid 20-08-2008 01:22 PM

pa zar ih nema u vise boja? Kada sam uzimao azmafon chile mi je pokazivao azma ploce i bile su u vise boja. Cak su i crvene imali :D

Rhino 20-08-2008 08:26 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 213557)
A, pa to mi nije bilo jasno..... posto ja imam neke bele, znaci one su farbane u belo. A ti si auto-lakom prskao te neobradjene, zelene?

Ako pitas mene ove su bile sive

HeatMan 20-08-2008 08:41 PM

"izvorno" su zelene sa gomilom raznih boja.. jerbo je sam azmafon miks razlichitih materijala.. ovo je isto to samo stishnjeno..

i posle toga mozete birati koju cete od ponudjenih boja.. i da li ce biti presvuchene nekom tkaninom ili pamukom...

i tako dalje..

"7" 20-08-2008 09:23 PM

... sve ih farbaju u belo, to je valjda ta zastita (mada mogu da se naruce i bez toga) a posle se farbaju u koju boju hoces... a mogu i oni tamo (za odredjenu sumu) da ofarbaju u neku boju...

Pozz

RokStudio 20-08-2008 10:32 PM

To belo su ploče sa podlogom koje jo? treba da se ofarbaju u ?eljenu boju. Kad se ode u Azmu u Kg gde ih proizvode, na lageru imaju neke bez podloge i te sa podlogom. Uzmete bez podloge da sami stavite ili uzmete sa podlogom da sami farbate ili naručite u kojoj hoćete boji pa dođete posle po njih kad oni ofarbaju. Ja sam uzeo gomilu bez podloge i jo? mi stoje u gara?i jer sam u međuvremenu smislio ne?to drugo :)

All times are GMT +1. The time now is 11:07 PM.