![]() |
Re: da li se mogu obojiti azma ad ploce?
kotor kotor.. ma mijesham stalno.. :)
nisam tuzio chichu ali sam mu olupao kola tu na licu mesta.. :? ako vidish masnog reci mu da mu je sallijeri sa faxa rekao da prestane da se drogira i zavrshi fax.. :) menjao je broj valjda.. |
Zadnji put sam ga vidio veselog, vracao se sa nekog afterparty-a sa dorcolskog key-a...... Oko 10-11am... Ja za nekim obavezama ili ko zna, a on kuci..
I bjese to dosta davno |
Quote:
|
Ploče su samo presovani azmafon. Zelenkaste su i izgledaju na povr?ini isto kao azmafon, samo su tanke i tvrde a ne debele i mekane. Da bi na i?ta ličile, moraju da se ofarbaju.
|
A, pa to mi nije bilo jasno..... posto ja imam neke bele, znaci one su farbane u belo. A ti si auto-lakom prskao te neobradjene, zelene?
|
pa zar ih nema u vise boja? Kada sam uzimao azmafon chile mi je pokazivao azma ploce i bile su u vise boja. Cak su i crvene imali :D
|
Quote:
Ako pitas mene ove su bile sive |
"izvorno" su zelene sa gomilom raznih boja.. jerbo je sam azmafon miks razlichitih materijala.. ovo je isto to samo stishnjeno..
i posle toga mozete birati koju cete od ponudjenih boja.. i da li ce biti presvuchene nekom tkaninom ili pamukom... i tako dalje.. |
... sve ih farbaju u belo, to je valjda ta zastita (mada mogu da se naruce i bez toga) a posle se farbaju u koju boju hoces... a mogu i oni tamo (za odredjenu sumu) da ofarbaju u neku boju...
Pozz |
To belo su ploče sa podlogom koje jo? treba da se ofarbaju u ?eljenu boju. Kad se ode u Azmu u Kg gde ih proizvode, na lageru imaju neke bez podloge i te sa podlogom. Uzmete bez podloge da sami stavite ili uzmete sa podlogom da sami farbate ili naručite u kojoj hoćete boji pa dođete posle po njih kad oni ofarbaju. Ja sam uzeo gomilu bez podloge i jo? mi stoje u gara?i jer sam u međuvremenu smislio ne?to drugo :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:07 PM. |