![]() |
Re: DJ Software
hvala ljudi, serato je kupljen na ebay-u za 300eu ;)
mislim da je cena ok? |
Quote:
|
Quote:
|
ma nov sa garancijom...
hvala vam na preporuci |
pa onda si platio samo 50% od prodajne cene , odlicno ! aj pa nek je sa srecom :]]]
|
ja nadjoh najjeftinije ovde ali bez prevoza..
u svakom slucaju dzabe. :) |
nije za mene vec za brata od tetke...poklon za rodjendan 16ti ;)
vodio ga da gleda hernan cattaneo-a pre skoro dva meseca i probi mi glavu da bude dj ;) ah da, ebay je majka ;) |
trebao si prvo da mu lupis samar :P i da ga nateras da prvo tegli ploce sa sve 100 vinila kejsom komada 2 pa tek onda kad uradi nesto po pitanju dj-inga tj kad stvarno napreduje da mu se pokloni serato ! ovako serato jos , hocu to i to , jos dj ... sorry na "hejtu" ali mora da se malo pomuci u samom pocetku da oseti kako je biti dj :]
|
Quote:
koliko ih volim, zbog toga ih jos vise i mrzim. to ti je kad ovde nemamo nijedan normalan klub sa opremom. |
hehehehe :]]] pa gde u srbiji imas klub sa normalnom opremom ? tj da ne moras da je nosis osim u recimo 5 klubova da izbrojimo jedva na prste :]]] pricao sam o plocama ..o tehnici nekom drugom prilikom :]
a i sam si rekao koliko god si mrzeo da nosis gramafone nije ti bilo tesko zbog ljubavi prema tom poslu i samoj elektronskoj muzici , to sam hteo da kazem mladji , da je sve to ok , sto decko hoce da postane dj , mislim nalozio se na dj-ing eto izgledalo mu do jaja kad skonta koliko tu cimanja ima odustace prvom prilikom ... mladjo ne mislim nista lose o tvom bratu ali ima takvih slucajeva koliko hoces :] i sam znas kako je ... |
All times are GMT +1. The time now is 01:05 PM. |