![]() |
Re: AD/DA Konverteri?
Ne koristim nikakve eksterne konvertere, samo one koje poseduje Emu 1212m kartica.
Kako si mislio da ce VSTi ostati to sto jesu, valjda ce se i njihov zvuk "procistiti". Zar ne bi trebalo sa boljim konverterima da sve postane "jasnije"? Ja i ne mislim da im menjam boju i sl. vec samo da budu cvrsci, a to je ona mala nijansa kojom bi i oni postali jasniji. Mozda gresim... zato i pitam cemu sluze konverteri i pomazu li u ovom slucaju? |
Mutnije postaje cistije,ali vsti koji je tanak ili lose odsviran ce ostati takav neprirodan samo ce se cistije cuti to sto je los :D
|
Quote:
Valjda sam sada bio i sam na tom jasnijem nivou :) e bas kako je bezsmisla rekao. ziveo! Dzabe sam pisao, bolje da sam pio pivo. Ajd vidimo se |
Boggy, sta bi preporucio do 1000 evra?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Koje god uzeli, bitniji su vam monitori i prostorija u kojoj radite, snimate, gubite vreme.
joj, neeee, sada ce da me ubiju za off topic. A kao da me je i to briga 8-) |
Quote:
pozdrav bogi |
Mozda ce zvucati glupo pitanje ali moze li neko da uporedi Adi2 sa konverterima koje poseduje Emu 1212m (obzirom na to da ovi poticu od Digidesign-a, navodno isti su na HD192:banghead:)?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Upravo zbog toga sam i rekao da ce "mozda zvucati kao glupo pitanje"! Pretpostavio sam da na kartici nisu ni izbliza ti konverteri koji se navode (kao na HD192).
Trenutno sam zainteresovan za Adi2 jer mi vise odgovara externi uredjaj pa me interesuje ako je neko imao iskustvo sa pomenutim konverterom i gde moze kod nas da se nadje i po kojoj ceni? |
All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM. |