Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Logic Studio (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23929)

lesha 11-08-2008 09:22 PM

Re: Logic Studio

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 212722)
Kao zanimljivost, Steinberg support preporucuje legalnim userima verzije 3 da instaliraju H2O verziju jer imaju veliki broj korisnika koji se zale da im dongle ne radi..tako da je H2O ucinio steinberg uslugu sklonivsi nezgrapni dongle koji je samo problem a ne neka narocito pametno resena zastita i ucinio Cubase stabilnijim softverom

Moguce je da momci iz te grupe sad i rade za Steinberg..sudeci po tome kako nema vise narodnih verzija:)

gde si to procitao?

Everbeatz 11-08-2008 10:23 PM

Nigde.

To mi je rekao Amerikanac koji ima legalno kupljen Cubase 3 i dongle koji nije radio pa je zvao support i dobio takav odgovor.

Poslednja recenica u mom prethodnom postu je spekulacija..

RetroMan 12-08-2008 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 212706)
... nema "narodnih" verzija Cubasea 4

Otkud ti to? Meni neki Englez nudi Cubase Studio v4.1.1, po narodnoj ceni (za PC), al' sta ce mi.

RM

kejkz 12-08-2008 12:36 AM

Ima, ima, sjajna je! Toliko je sjajna da je ne mozes dugo gledati, zaslepi te.

milos 12-08-2008 12:47 AM

Taj Studio je neka ojadjena verzija koja bi jos bila i odlicna samo kada bi radila....:D :rotfl:

dund0 12-08-2008 12:19 PM

Ide?...ja postavio pitanje za Logic, a najmanje se o logicu pričalo...imam original Cubase 4 full (ne studio) koji sam kupio u americi...bagovi o kojima pričam imaju generalno veze sa windowsima i pc komponentama koji se onda manifestiraju u Cubaseu...te?ko mi je reći koji bug ima jer dok neprobate logic ni neku?ite da su neke stvari u cubaseu u bugu...ali recimo ovako, ?ta nema cubase a jako koristi pri radu: nema? layere po kanalima, ako snima? loopirano neki audio signal, mora? u poolu pretra?ivati ?to si snimio dok u logicu to ima? odmah na osnovnom ekranu, u logicu se mo?e imati paralelno prozor za snimanje i prozor za spremanje traka, tako da mo?ete izbacivati neke trake iz prozora za snimanje i po potrebi ih ubacivati (a da nemorate imati 100 kanala od kojih su 60 mutiranih i da se razumijemo, cijelu TRAKU izbacujete i ubacujete bez obzira koliko u njoj ima audio sekvenci)...i tako to...mogao bih do jutra pričati, ali recimo osnovno: Cubase je rađen "windows" principom, a Logic "apple" principom...

P.S. ponovit ću ?to je jedan moj znalac izjavio: "Kupiv?i Apple, ugledao sam svjetlo na kraju mračng "PC" tunela..."

P.S.2: i ja sam isto ugladao svjetlo...:)

pozdrav ekipi i nemojte molim vas da se prepucavate već recite svoja iskustva...:harmonikas:

All times are GMT +1. The time now is 07:44 AM.