![]() |
Re: Objasnite mi molim vas - Class A
Quote:
inače, u srednju sam išao u Ruđer, valjda mi je nešto i ostalo u glavi :-)))))))))))))))))))) |
Quote:
@elektroivo: rudjer boshkovic? gimnazija? poz |
Quote:
ne, nije gimnazija...... to je tehnička ?kola..... jedna od najjačih za elektroniku u ovom dijelu eorope...... barem su mi tako rekli, hahhahhahahaha |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
klasa A ne moze da se objasni u dve recenice... pozdrav bogi |
Znaci oznaka "class A" je reklamni trik kod Behringera, a nije kod Avalona kome to stoji kao company logo.
|
ma ne samo kod behringera kod dosta njih.. ok, kapiram neka rade po tom principu, al jbg sad kad sam vec pogledao ove ostale nachine preampinga :? kapiram da ni ne bi ni trebalo da se u studijskom poslu koristi klasa b i ostale.. :?
|
Quote:
"Klasa A" ili "Class A", nema veze sa kvalitetom, to je nacin konstrukcije pojacavaca, i sasvim je moguce napraviti i los i dobar pojacavac koristeci taj nacin konstruisanja. Zove se "klasa" u tehnickom smislu, a ne u vrednosnom, kvalitativnom, kao recimo, namirnice, gradjevinski materijal, namestaj, obradiva zemlja... itd. pozdrav bogi |
Ne, ne, ne decko, class a znaci da su krenuli u prvi razred, a class b da su u drugom.
Behringer rulz, najbolja firma na ovoj planeti! I sire! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:00 AM. |