![]() |
Re: Olimpijska himna Srbije
Quote:
btw, ne pratim sport od svoje 15-e, a tv ne gledam vec 4/5 godina.. (2 godine ga nisam imao, a onda sam se i odvikao)... tako da nemojte da se zachudite ako bude opet neki cunami a ja posle tri meseca uletim ko budala i pitam shta se deshava.. :) |
nista manje idiotska od slicnih pesmica u slicnoj nameri u zadnjoj deceniji... eventualno mi je "Riblje Pusenje" bilo simpaticnijie...
|
bljax... braaateeee ajmo malo mijenjati jebem ga ja!
|
Ima i maznutih delova u isto pomenutom sranju.Steta,verovatno je fond bio veci ali jbg,kako onda da se ustine neka kinta.Narod i ovako sve guta,sva poskupljenja,virtualne akcije itd,pa moze i ovo govno koje se navodno zove himna.Steta kakvim izrazima se koriste......pazi himna by lajontina:confused: i cuveni miki ricpe zvani vajarovoditeljskopevacki junak i srpskih crtaca s'pocetka 21 veka.
|
Stvarno, kakvo djubre, al vise nije ni sramota, navikli smo:banghead:
|
Odlicna je! Kakva zemlja, takva himna.
|
Quote:
|
Baja Mali Knindza je pre 15 godina snimao ovakve pesme.
E posle pada Slobe je to bili"zabranjeno"(jerbo je seljana). E sad sa time mi kao Europejci cemo da dobijemo "beli" sengen i treba da idemo na Olimpijadu u Japan! Sto rece Bata Debeli: Sestro zivot nije bajka, klekni na kolena! |
cekaj da vidis ako ikad avanzujemo ka evropi,e onda cemo da vristimo kad sva ova seljana populacija krene da se okrece ka pop muzici.
zamisli pakla. |
Quote:
Ja se samo bijim da mi kad krenemo da avanzujemo po Jevropi ne sjebemo i EU, sto me ni malo ne bi chudilo... Ko sto rekose u nekoj TV zezaalici: -Znas li ti zasto nas nece u Jevropu? -Ne... -Jel ti kod kuce imas bure kvalitetnog Vlasotinackog vina u podrumu? -Imam. -Eeee... Sta bi se desilo kada bi u to bure kvalitetnog Vlasotinackog vina sipaao malo sirca? -Pa pokvarilo bi se... -Eto! Tacno tako! Zato i nas nece u EU! :rolleyes::idea: |
All times are GMT +1. The time now is 05:58 AM. |