![]() |
Re: Zvuk u kolima
Quote:
|
eto ti ga sad... ja ga krstim, a on prdi...
|
... pa ono jes'... uz klimu jos moze devojcica da krene i da se oblaci :( :banghead:
|
...i tako diskusija o car-audio processor-ima,sub woofer-ima,kutijama,pojacalima i manjku mesta u gepeku polako prelazi na mnoooogo zanimljiviji teren,tj.ergonomski problem,tacnije majnak mesta izmedju shalt-hoda menjacke rucice u 4.brzini i kolena saputnice olicenog u oskudno odevenoj mladjoj punoletnici:) .......a tu onda vise nisu bitni ni wooferi ni klima,pa ni marka auta,samo kad se prevari i sedne pored dobrog "vozaca"...
poz... p.s.: (ne bacajte pare dok na skupu tehniku god vam cice dobrovoljno sedaju na suvozacko mesto,znaci nije im do bass-a,nego da ih nesto drugo zatalasa!) |
Quote:
|
Quote:
poz |
Deki, imas tu pored tebe kod $arana onu malu radnjicu sto radi auto muziku i alarme. Ugradi pozadi one Pioneer zvucnike (3500 din) i to je to... i tako zadnje zvucnike i neces da slusas ti nego da dodas malo bass-a... a prednje vec imas...
...a za one mlade devojcice nemoj da palis raju kad u autu samo vozis tvoju buducu (jos malo) zenu inace bi u suprotnom bio rastavljen na cinioce ili dva-tri puta udaren snazno od zemlju... :da: |
Quote:
A ti ne moras bas da me podsecas! Sad odoh u krpice da sanjam kako ne treba da radim neku bedastocu od pesme za novce, vec kako imam zadatak da u drustvu jedne strahovite lepotice skoknem Aston Martinom do ambasadora SSSR-a koji se bavi spijunazom i likvidiram ga minijaturnim pistoljem sakrivenim u sat, za svaki slucaj mu zatrujem sampanjac, potom napustim mesto dogadjaja (zajedno sa ribom) pripremljenim helihopterom iza zgrade iz kojeg cemo kasnije da iskocimo u more gde nas ceka gliser, pa da posle svega toga odmaramo u hotelskoj sobi sa pogledom kroz palmu na okean... i sve te stvari koje 007 i ja volimo :rolleyes: Sto se tice zvuka za auto, mislim da ce moj izbor biti Pioneer sub, 4 satelita i pojachalo... |
ja cu na sve ovo samo zapevati - "those who feel me near, will obly and change their minds...'cause it's been so loong"
|
Quote:
Ali znas kako , pas koji laje ne ujeda ..... :wink: ......... osim ponekad ..... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 11:55 PM. |