Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Operacija Trijumf (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23643)

Gianfranco 08-07-2008 05:58 AM

Re: Operaciju Trijumf

Ovo pise na oficijelnom sajtu operacije trijumf:

U ?Operaciju Trijumf? ulazi 16 takmičara koji će kao u ?Velikom bratu? biti zatvoreni u specijalno konstruisanoj kući, gde će ih timovi stručnjaka (kompozitori, koreografi, stilisti...) trenirati da postanu pravi ?oumeni. To znači da će učesnici,pored pevanja, morati da uve?bavaju i ples, vladanje na sceni, kao i komunikaciju sa publikom.

Arthur 08-07-2008 11:45 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 210201)
Mislis na Zlog,sto je nekada radio spotove za pevaljke:confused:

da, mislim da je bas taj.

Arthur 08-07-2008 11:45 AM

jes' bas ce oni od super gitariste da prave zvezdu

slowstar 08-07-2008 10:43 PM

Jel' to neko pomenuo da pevaci treba da budu pametni (inteligentni)
Otkud vam to?
Pravi pevac,(pevacica) koji(koja) osim talenta zeli i da napravi karijeru, treba da bude osrednje inteligencije, dobrog glasa i izgleda, i da ima srecu da pronadje 3 licnosti u koje mora da ima maltene NEOGRANICENO poverenje:
Kompozitora (ili vise njih), producenta, i menadzera. To su osnovi za karijeru, a ostalo zavisi od jos nekih okolnosti, a i srece....
Mnogima sam video pocetak karijere, uspon, a takodje i pad, koji se uglavnom desavao kada su poceli sami da MISLE, i odredjuju kompozitore, producente, i tako dalje. Tako "pale" pevace je veoma tesko vratiti nazad, cak i kada se najiskrenije pokaju, ispadne lakse napraviti novog, nego vracati starog. To na osnovu svoga (tuznog) iskustva, narocito sa pevacicama i pevacima koji se prave "pametni"...

LACKY 08-07-2008 11:19 PM

Jeste, preko operacije Trijumf su uspeli takodje Sting, Jager, Princ itd. Da su se pravili pametni nikada nebi uspeli!
A svi su nasli dve(oni su teca) licnosti u koje su imali poverenje, Koplend, Samers i Vots, Richards, treci nije imao srece, bio je sam(ima izuzetaka koji samo ptvrudjuju pravila)!
Sto reci a ostati dosledan, sem da pevac nije zanimanje, to je MENTALNO STANJE, sem u izuzetnim situacijam(doduse retkim)!
Tako da se slazem sa Slowstarom(bez obzira sto nisam dzak), dzakovi se slazu(cement,brasno, krec itd.)!

master29 09-07-2008 04:45 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 210268)
Jeste, preko operacije Trijumf su uspeli takodje Sting, Jager, Princ itd. Da su se pravili pametni nikada nebi uspeli!
A svi su nasli dve(oni su teca) licnosti u koje su imali poverenje, Koplend, Samers i Vots, Richards, treci nije imao srece, bio je sam(ima izuzetaka koji samo ptvrudjuju pravila)!
Sto reci a ostati dosledan, sem da pevac nije zanimanje, to je MENTALNO STANJE, sem u izuzetnim situacijam(doduse retkim)!
Tako da se slazem sa Slowstarom(bez obzira sto nisam dzak), dzakovi se slazu(cement,brasno, krec itd.)!

Ti se slazes sa Slobom,ja sa tobom eto temelja,ako nastavimo tako kucu cemo sagraditi.:rotfl::rotfl:

Arthur 09-07-2008 11:25 AM

i to Kucu Snova..

spidermusic 09-07-2008 12:53 PM

...A Zli i njemu slicni ce od svega toga dobro da zarade...

Ilija Ilic 09-07-2008 03:25 PM

Opusteno, u Srbiji su svi strucnjaci:D Dok vecina koji znaju posao se povukli:banghead:

master29 11-07-2008 01:18 AM

danas mi de dosla devojka u studio koja je primljena na trijumf,evo usnimio sam je,otpevala je pesmu na keca bez ijednog vracanja,nista nisam stimao.ako su im ovako dobri svi svaka im cast

http://www.zshare.net/audio/150742904baa743f/

p.s.pevala je pesmu christine aguilere.imace milica ima samo 19 godina

All times are GMT +1. The time now is 09:46 AM.