![]() |
Re: nova pesma:-)
Ma Da Bear vas zeze ;)
..... ja muziku i ne cujem od njenog glasa .... koliko je glasniji od matrice .... Pozdrav |
Jesi mislio "beat" je jako dobar (drum beat..) ili
16 "bit" ili 24 "bit je jako dobar" ? :confused:[/QUOTE] Da Bear - Shaljivdzijo jedan |
PA COVRK NAPISAO "DOBAR BIT"........sad nisam skapirao da li je na nasem ili Engleskom...hmm, he, he
Jer se PISE BEAT (na engleskom) a ne BIT, a ako je na nasem onda je ok...:( |
Quote:
totalno si u pravu.......stize prepravka sura uvece,ajd josh nesto ako cujes,daj neke parametre.pozz |
Imam utisak kao da sam vec cuo pesmu. Verovatno zato sto mnogo podseca na danasnje "hitove" iz Granda. :)
Turi bre neki jachi kick. :wink: |
Quote:
|
Pa cela pesma mi nekako vuce na taj grandovski kvazi narodni fazon.. Nisam rekao da je lose vec da me podseca.. Cak mislim da pesma moze dobro da prodje jer je slusljiva i ima zarazan ritam. Samo probaj neki malo jachi kick..
Da nisu perkusije sa "Voice of Instanbul" Akai diska?:) |
Quote:
|
Sve cool, samo mjenjaj onaj sax solo.... on ti nije ba? u tom latino-salsa điru ?to je ?teta za ukupni dojam, ostalo je8-).
|
stvarno brate smanji malo zenski vokal...
e onaj deo pre nego shto pochne da peva (gde kao neshto pricha na pochetku) malo jache joj se chuje slovo s! probaj to da joj malo sasechesh.Ne znam kolko je dobro da koristish deesser kompresor ali bi trebao malo da joj sredish to.Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:32 PM. |