![]() |
Re: Ko je radio..
E,sad Sale poznavajuci doticnog gospodina(Njegovu biznis crtu i temperament)Sloba moze da potvrdi,tesko ti se pise,xaxaxaxa Trazice ti mnogo para za Flojdica:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Quote:
|
Quote:
|
jbg.. znam da je ogi radivojevic pre neko vreme obradio tu pesmu.. mada chuo sam je samo live.. ako moze ogi, mogu valjda i ja... jedan BJ da padne i pustice me valjda..
|
Quote:
:banghead: |
cudi me sto simjanovic ne juri nastica za pomenuta prava ...
|
Quote:
|
Quote:
Sale,ne verujem da mozes proci bez para samim tim sto hoces originalni tekst da promenis,koliko sam razumeo a onda nije to to.Pitanje je dal ce dozvoliti,drugo covek je u veoma ozbiljnim igrama(Filmski studio,itd itd.).Moj ti je savet da bez dozvole nista ne radis,jer autorska prava ne zastarevaju i moze da te tuzi kad se najmanje budes nadao.Pozz |
ubio si mi nadu... :?
a ako se uradi spot sa tom pesmom? :) moze li da me tuzi za to? ne mora da bude na albumu.. al imam jednu bash suludusuludu ideju.. da prozivim flojda u pesmi. s tim shto bi refren ishao malo izmenjen, ali bi ribe pevale "salliery" :) a nisam ni mislio bilo shta bez dozvole da radim... zato i pitam da znam edit: djus je semplovao "djuskaj" od bobana petrovica, i prilichno sam siguran da nije ochistio prava.. :? ne znam, ali imam utisak da takva sranja prolaze u srbiji.. |
Djus ima srece sto Boban nije to provalio, a koliko sam citao, chovek je na svojoj jahti i plovi po svetu, je*e mu se za Srbiju...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:14 PM. |