Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Ko je radio.. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23536)

master29 24-06-2008 01:21 PM

Re: Ko je radio..

E,sad Sale poznavajuci doticnog gospodina(Njegovu biznis crtu i temperament)Sloba moze da potvrdi,tesko ti se pise,xaxaxaxa Trazice ti mnogo para za Flojdica:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

silicon science 24-06-2008 01:23 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 209192)
..pesmu "Flojd"? ko je vlasnik? ili kompozitor? ili bilo shta.. zelim da dodjem u kontakt sa njim, poshto vec 5 godina imam zelju da je obradim..

tachnije, samo melodiju da uzmem (ali ne da semplujem)..

hvala

Koshtace ce to, sigurno, ako uopste i dozvoli. Da ne spominjemo da je pesma i dan danas HIT i da se "prava na melodiju" ne poklanjaju tek tako:wink:

HeatMan 24-06-2008 01:24 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 209203)
uuu brate...koja bogata lista kultnh melodija
poštovanje za Zorana...znao sam da je radio dosta, al ovoliko kultnih melodija!!! Veeeeeeeliki majstor skidam kapu, padam ničice :)

Heat, mene bi malo bilo sramota takvog majstora da pitam za bilo šta ;) eeeee kako nemamo takvog gosta foruma...

iskreno, nadao sam se da ima sloba neke veze sa time.. ali nisam ochekivao da je zoran radio i to... mislim, znam za balkan ekspres i sve.. al i ovo.. sad mi trulo.. al bash ono.. imam tekst i sve, i bash sam hteo da pozovem trubache gudache.. da odradim rep/elektro obradu.. :?

HeatMan 24-06-2008 01:25 PM

jbg.. znam da je ogi radivojevic pre neko vreme obradio tu pesmu.. mada chuo sam je samo live.. ako moze ogi, mogu valjda i ja... jedan BJ da padne i pustice me valjda..

HeatMan 24-06-2008 01:25 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 209206)
Koshtace ce to, sigurno, ako uopste i dozvoli. Da ne spominjemo da je pesma i dan danas HIT i da se "prava na melodiju" ne poklanjaju tek tako:wink:

dobro sam dete.. mozda mi i pokloni.. :)

:banghead:

alavuk 24-06-2008 01:25 PM

cudi me sto simjanovic ne juri nastica za pomenuta prava ...

silicon science 24-06-2008 01:30 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 209209)
dobro sam dete.. mozda mi i pokloni.. :)

:banghead:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Pazi, nije iskljuceno... Postanu ljudi sentimentalni godinama... Uvek je mozes Live raditi, to ti niko ne brani, ali da se pojavi na cd-ju i tako to... Tesko

master29 24-06-2008 01:44 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 209210)
cudi me sto simjanovic ne juri nastica za pomenuta prava ...

Mozda nije u toku,posto se ne bavi tom vrstom muzike,ali ako se ukljuci na rumski nastic je prsaoooooo:D

Sale,ne verujem da mozes proci bez para samim tim sto hoces originalni tekst da promenis,koliko sam razumeo a onda nije to to.Pitanje je dal ce dozvoliti,drugo covek je u veoma ozbiljnim igrama(Filmski studio,itd itd.).Moj ti je savet da bez dozvole nista ne radis,jer autorska prava ne zastarevaju i moze da te tuzi kad se najmanje budes nadao.Pozz

HeatMan 24-06-2008 01:56 PM

ubio si mi nadu... :?

a ako se uradi spot sa tom pesmom? :) moze li da me tuzi za to? ne mora da bude na albumu.. al imam jednu bash suludusuludu ideju..

da prozivim flojda u pesmi. s tim shto bi refren ishao malo izmenjen, ali bi ribe pevale "salliery" :)

a nisam ni mislio bilo shta bez dozvole da radim... zato i pitam da znam

edit: djus je semplovao "djuskaj" od bobana petrovica, i prilichno sam siguran da nije ochistio prava.. :? ne znam, ali imam utisak da takva sranja prolaze u srbiji..

silicon science 24-06-2008 02:06 PM

Djus ima srece sto Boban nije to provalio, a koliko sam citao, chovek je na svojoj jahti i plovi po svetu, je*e mu se za Srbiju...

All times are GMT +1. The time now is 01:14 PM.