![]() |
Re: Evo napokon nesto ozbiljno...
Quote:
|
Quote:
|
meni je ovo odlicno!!!
kao sto bi neko rekao sve je tako kristalno!!! svaka "primedba" bi imala veze sa ukusom a to je licna stvar ;) stvarno super zvuci, eto sto bi OFF rekao neka elektrika u refrenu mozda malko fali, al meni je sve jaaako odmereno i deluje mi jako strpljivo izmiksano ;) samo jedno pitanje imam: reverbi su mozda za powercorea ili cega? ako nije frka da napises koji je reverb odakle ;) pozdrav! |
Moguce je da tripujem,ali sa basom se nesto cudno desava na pocetku...ritmicki se raspada i ne ide mi uz pevanje:confused:
Inace,sve cisto smiksano,super! |
Quote:
reverb je CSR, ali sam ga budzio duuugo dugo dok nisam dobio nesto da je ok i da nije retko i jeftino.. :) @zmaj da, bas tako.. i raspada se, al' meni je to imalo neki smek dok sam radio pa nisam pomerao.. al' ako ti zvuci kao greska onda sam se lose istripovao :) sad cu da bacim i na yousendit link da mogu da skinu i ostali :))) |
Odlicno,sve na mestu sve pohvale.Jedina ali minimalna zamerka je to sto "b korus" sam po sebi trzi neke harmonske blokove,mislim da je terca malo za ovakav uzlet.Sve u svemu tehincki 10.Ko peva pesmu?
|
Quote:
|
Quote:
inace lik koji peva je moj ortak iz detinjstva, super muzicar.. tezgari vec 10ak godina.. moze se reci da smo arr uradili 50-50 hvala za "kritike", pozdrav! :) |
|
Quote:
Dobro peva, ozbiljno |
All times are GMT +1. The time now is 02:58 AM. |