![]() |
Re: ko je kriv?
:rotfl::rotfl::rotfl:
Izgleda da nisam stigao do kraja spota... :D |
Quote:
Quote:
pokushaj komercijalnog repa, sa kradenim delovima. poslushaj will smith i marry j - "tell me why?" i onda poslushaj onaj deo di je "prelaz" il shta je vec.. ista stvar. i cela matrica mi previshe vuche na neku meni vec poznatu "komerc" pesmu (mozda chak i nije hip hop) al ne mogu da se setim ko je izvodjach. ajmo dalje - repovanje: vrach, pa ti bi bar brate trebalo da imash sluha za rep i da osetish koliko je ovo jadno.. ovaj lik ne bi prepoznao rep ni da je pas. TACHKA. :) prosto, ne zvuchi isto, zvuchi jadno.. i da, pretpostavljam da underground ni slushao nisi (a i ne morash) ali ako ga poredish sa domacom hip hop "scenom", opet greshish.. i tih par ljudi, zvuche MNOGO bolje od njega, i imaju MNOGO bolje tekstove.. ovo je skrnd. ne znam kako to da opishem.. shund skrnd.. wateva.. btw, tiki, ne izleci se sa eksplozijama.. :) ja sam ozbiljan bio u prvom postu. :mad: :D poz |
Ajde na stranu muzicki deo, ali vizuelno :shock:
Od frizurice, preko krpica..... da nije smesno bilo bi zalosno :confused: |
Sam se vi sprdajte, tip ce na kraju s tim svojim otimacinama
postat poznat :banghead::banghead::banghead:. |
Quote:
A muzika k'o muzika: prd-klep-busna ko moj dzep... ;) Jedino mi se svidela bas linija. |
Quote:
pazi Heatmane...."matrica lici na nesto"...a koja danas ne lici ? a? To nije jak argument... Sto se tice naseg rep-a...cuo sam jedno 20-tak raznih pokusaja....JEDINI koji po meni stvarno imaju taj sound i POSEBNO nacin repovanja, fazon.. su neki momci, zovu se BAD COPY, pesma ZOOR (zurka..) . Refren nije bas najjaci, ali jbga, nemoze sve !! http://www.youtube.com/watch?v=W2p-_XrB5MQ sve ostalo zvuci isto (nacin repovanja) a i produkcije se ne razlikuju toliko. Da ih ne gledas. po glasu nebi mogao da poznas koji je koji !! garantovano !! Svi se prze da rade hip hop, (jer ne treba da se peva - pa daj da psujemo i da se deremo ito je to!) e pa nije...ne kazem ni za ovog baju da je dobar, ali njega ce bar da vrte na moru po kaficima i splavovima..jer matrica ima smisla. ok? |
^greshish. ne zelim da se raspravljam, niti da osporim tvoje mishljenje, ali greshish. :) ne zvuche svi isto. i upravo zbog toga imamo najraznovrsniju scenu na balkanu. skoro svi makedonci, meni zvuche isto, a nisam ih dovoljno chuo.
pusti mi bilo kog domaceg repera (da sam chuo za njega) i pogodicu koji je. iz prvog pokushaja. realno, kako mozesh porediti Grua, Marchela, Struku, VIP, Bad Copy, Mc Besta (koji polako krece u nove pohode), Sha-a i ilu, Iskaza, WITB, Shkaba i ceo BS, i djusa?? potpuno razlichiti stilovi kako pisanja, tako i repovanja. o glasu da ne pricham. a ovi ljudi shto sam ih naveo, su samo ljudi sa izdatim albumima i sa nekom proshloshcu (a witb je samo proshlost, nazalost).. za kraj posta, apsolutno se slazem shto se poimanja smisla rechi Rap tiche. al da ce ga vrteti, hmm ne idem na more, tako da imam srecu (ako se to moze tako nazvati) shto necu biti po tim klubovima. i struku i grua redovno vrte po kaficima, kao i silvu i murtu, i stoju i ne znam ni kako se zovu svi ti ljudi.. tako da, ne vidim da je to neki uspeh.. videcu ovog lika ako bude imao koncert ikada. bash me zanima kako ce lik da povrati pare koje je potroshio na snimanje albuma edit: ovo shto sam rekao da "lichi", ja to samo tako kazem.. to kod mene znachi da je apsolutno ista kao neshto shto sam chuo do sada.. inache, takodje se ne slazem oko pevachkih deonica.. i to mi je presmeshno, al sam zaboravio to u proshlom postu da naglasim.. :) |
Tu je DaBear potpuno u pravu, generalno ovo je uradjeno profi, u skladu sa srpskom Rap produkcijom.
Ono sto jeste jeste, meni je smece, kao sto mi je smece i 80% svetske Rap scene iz elementarnog razloga. Rap je nastao kao buntovnicka muzika Njuorskih cetvrti, i ja cu radije da odslusam Beogradski Sindikat (koji zvuci kao bulja) ali zato nosi neku poruku. Nego ove "jebace" bilo nase bilo crne koji sricu o kolima, guzovima i sifonima. Ono sto (opet) covek rece ovo je dovoljno dobro nasminkano "sladak" deckic (Gay frendly) izgleda. Znaci spot ide na Pinku sigurno, Sistavci ce da vrte po kolima i kaficima, jednom recju radjeno je za estradu. Pa i 80% danasnjih camuga je estradnog tipa (valda svi gledamo MTV). Nebih sada da cepidlacim kako su nasi tanji, kradu te kick im nije nesto itd. Ralno nije Rap nastao u Srbiji. Ovo je generalno napravljeno za Barby Pink populaciju. A i generalno ima kod nas jos koliko zelis gorih pokusaja svega i svacega. Elem, dali je higijenski ulozak u plavoj ili zelenoj ambalazi nemenja stvar, bitno je da radi ono sto treba. Da je art, nije. A ima jos koliko zelis stvari u nasim zivotima koje nisu art. Da i ono u cemu je HeatMan u pravu. Bilo ko ko iole slusa Rap muziku ispljuvace ovo na sva usta. Alo ovo i nije pravljeno za Rapere. |
Quote:
|
ma i ja se slazem sa njim, ali jebo ga, ajde.. pustili smo im da rade shta hoce, da preuzmu populaciju sa njihovim city/grand sranjima, i ajd kao.. sad se shire.. ne moze tako! :?
sad cete mozda spomenuti grua shto je izdao za siti, ali znam grua.. vrlo dobro.. i dechko je jednostavno hteo samo da se priblizi (njegov) rep, shiroj publici.. shto je i uspeo. da se nadovezem na pretproshli proshli pasus: ako ovako nastave, radice i elektro i minimal.. ustvari.. kad malo bolje razmislim.. pa oni to sve vec i rade.. i to na uberjadan nachin. edit: nisu nam josh preuzeli dnb.. |
All times are GMT +1. The time now is 12:43 PM. |