Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   iphone 3G (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23376)

Tribal_kg 11-06-2008 12:14 PM

Re: iphone 3G

Nisam se previse informisao o iPhone-u ali, da je lep-lep je. :D

Maiv 11-06-2008 01:42 PM

Da je lijep s tim se i ja slazem:D a os nisam vidio ali vjerujem zbog tradicije:wink:
Meni se sam ne svidjaju te njihove restrikcije koje su poceli uvoditi prek tog ipoda.

slowstar 11-06-2008 02:10 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 207991)
Skroz je moguce , u stvari kupujes I phone kao kartu ..... a posle ti naplacuju usluge skuplje nego do sada .... tako da zapravo i nije jeftinije

Svejedno , Slowstar ce ga kupiti :)

Pozdrav

Ne, nego cu ga dobiti, donece mi ga krajem jula moja kuma iz L.A.
i pored svakojakog "anti elitistickog" pljuvanja po svemu sto je izaslo iz APPLE INC,
morate priznati da je veoma lep, i da mu je ekran najbolji koji sam video na mobilnom, kao i da muzika sa njega (kao i sa iPODa) zvuci bolje nego na BILO KOM drugom mp3 plejeru, pogotovo sto cu ja slusati samo WAVE, a ne komprimovane fajlove kao mp3 ili AAC. na 16-ak GIGA koliko ima iPHONE, komotno staje vise od 15 mojih omiljenih CDova BEZ KOMPRESIJE, kao i ostale informacije koje su mi eventualno potrebne.Inace, kome nije jasno sta su APPLE proizvodi, savetujem sledece:
Neka uzme BILO KOJI portabl mp3 plejer, i jako dobre slusalice za isti, kao na primer Sennheiser PX 100, i "ubaci" neki mp3 na njega, a pod istim uslovima i na BILO KOJI mp3 plejer iz iPOD serije, pa neka uporedi na istim slusalicama - bice veoma iznenadjen koliko je APPLE bolji...
P.S. koristio sam par dana jedan iPHONE (postojeci model) koji je OVDE u Beogradu dekodiran, i mogu reci da iako "nelegalan" radi veoma dobro, cak i ima bolji prijem i zvuk od moje verne NOKIE 6300 (ajd' dobro, 3X je skuplji, znam, znam...)

Bitch 11-06-2008 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 208024)
i pored svakojakog "anti elitistickog" pljuvanja po svemu sto je izaslo iz APPLE INC,
morate priznati da je veoma lep, i da mu je ekran najbolji koji sam video na mobilnom, kao i da muzika sa njega (kao i sa iPODa) zvuci bolje nego na BILO KOM drugom mp3 plejeru, pogotovo sto cu ja slusati samo WAVE, a ne komprimovane fajlove kao mp3 ili AAC. na 16-ak GIGA koliko ima iPHONE, komotno staje vise od 15 mojih omiljenih CDova BEZ KOMPRESIJE, kao i ostale informacije koje su mi eventualno potrebne.Inace, kome nije jasno sta su APPLE proizvodi, savetujem sledece:
Neka uzme BILO KOJI portabl mp3 plejer, i jako dobre slusalice za isti, kao na primer Sennheiser PX 100, i "ubaci" neki mp3 na njega, a pod istim uslovima i na BILO KOJI mp3 plejer iz iPOD serije, pa neka uporedi na istim slusalicama - bice veoma iznenadjen koliko je APPLE bolji...
P.S. koristio sam par dana jedan iPHONE (postojeci model) koji je OVDE u Beogradu dekodiran, i mogu reci da iako "nelegalan" radi veoma dobro, cak i ima bolji prijem i zvuk od moje verne NOKIE 6300 (ajd' dobro, 3X je skuplji, znam, znam...)

radi super nema sta. Treba samo biti oprezan sa softverima, ja sam svoj vec jednom flesnuo (srecom lako je, ima super softver za to). I ja sam svoj dobio, jer da sam ga kupio, a da se desio ovakav price drop za kratko vreme, bacio bih bombu na Apple :D

Max 11-06-2008 03:16 PM

Quote:

Evo ga jedan na gajbi , a i drugi stize verovatno pre kraja jula , tu je i mac book pro 17 wide .... ali opet .... to su samo mashine .... i ako se iznerviram , lete koz prozor kao i svake druge mashine ;)

Pozdrav

Max 11-06-2008 03:19 PM

Quote:

.... samolaskanje ?

Kakav elitizam ..... spravice , gadgeti , djubrenca ..... ne dao bog da mi to upravlja zivotom ili jos bolje da tetoviram jabukicu na chelo :(

To treba prepustiti deci .....

Pozdrav

DaBear 11-06-2008 03:44 PM

koliko sam cuo, novi iPhone je od plastike, a onaj stari je bio metalni (koliko znam) jel tako?
tu je i deo odgovora zasto je toliko jeftiniji....

Max 11-06-2008 03:47 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 208036)
koliko sam cuo, novi iPhone je od plastike, a onaj stari je bio metalni (koliko znam) jel tako?
tu je i deo odgovora zasto je toliko jeftiniji....

Mozda si u pravu .... ali ja sam na SKY cuo da je jednostavno fora da se zaradjuje na servisima .....

Pozdrav

SumAnuT 11-06-2008 06:28 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 207991)

Svejedno , Slowstar ce ga kupiti :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

cucko 11-06-2008 08:21 PM

@slowstar

Za zna S.Jobs koliko ga hvalite, dao bi vam smesta penziju...:)

All times are GMT +1. The time now is 10:52 PM.