Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   from beginning... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23347)

LACKY 11-06-2008 12:45 AM

Re: from beginning...

Uff, tesko pitanje, sve sto moze sa njim na crtu (mislim na kvalitet, ne kolorit), ajde da nepreteram ali tamo neki Redovi (mada neljubim zarko) 9098 pa navise. Ima sad tu cevnih varijanti interesantnih, ovi neki Uadi pa nagore. Moje favorite sam ti nabrojao. E da ima i Pop neku mrcinu od preampa, samo moram da ga pitam kako se to zove, radi opasno, ali to vec spada u Hi klasu.

OFF 11-06-2008 12:47 AM

Ma jasno, to je jako subjektivna stvar. Meni je gadno sto nemam bas cesto sa cim da ga uporedim. Jednom sam ga stavio sa M5 i preziveo je, mada se cuje razlika, naravno. Hvala, svakako

Max 11-06-2008 09:15 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 207977)
Ma jasno, to je jako subjektivna stvar. Meni je gadno sto nemam bas cesto sa cim da ga uporedim. Jednom sam ga stavio sa M5 i preziveo je, mada se cuje razlika, naravno. Hvala, svakako

Gde god krenuo za Amethyst od Great rivera neces pobeci :)

Pokupi se jednom sa tim Tridentom i Amet om i pravac kod mene ..... pa lepo uporedjuj do mile volje :)

Pozdrav

Max 11-06-2008 09:16 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 207976)
E da ima i Pop neku mrcinu od preampa, samo moram da ga pitam kako se to zove, radi opasno, ali to vec spada u Hi klasu.

Eeeeee .... cuo sam za taj preamp sa 3 strane ( ukljucujuci i tebe sad .... ) ali niko nije zapamtio o kom preampu se radi ..... aj' saznaj , bas me zanima .....

Pozdrav

Bitch 11-06-2008 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 207976)
E da ima i Pop neku mrcinu od preampa, samo moram da ga pitam kako se to zove, radi opasno, ali to vec spada u Hi klasu.

...koji Pop? Bubnjarovski? :)

LACKY 11-06-2008 11:58 AM

Da Bubnjarovski. A to je Groove Tubes Vipre ili Wipre, bem li ga.

Max 11-06-2008 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 208008)
Da Bubnjarovski. A to je Groove Tubes Vipre ili Wipre, bem li ga.

Aaaaaaaaaaaa kapiram .... Vipre ...... nije to loshe :)

Hvala !!!!

Pozdrav

HeatMan 11-06-2008 05:32 PM

ja kad sam pominjao vipre dobio sam napush...

ako vam se ako neka vam se neka.. :)

@lacky: Various Impendance Preamp.. chisto ono.. :) da se zna shta me posecuje u sitne sate dok pokushavam da sanjam normalne stvari kao i svako dete..

Max 11-06-2008 08:04 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 208058)
ja kad sam pominjao vipre dobio sam napush...

ako vam se ako neka vam se neka.. :)

@lacky: Various Impendance Preamp.. chisto ono.. :) da se zna shta me posecuje u sitne sate dok pokushavam da sanjam normalne stvari kao i svako dete..

Pa pazi ..... niko nije rekao nista ovo ili ono :) ....

A moram da ti priznam , imam menjanje imendanci na par preampa .... i razlika je toliko mala , da stvarno ne znam cemu tolika buka oko toga ????

U savkom slucaju .... za 2800 $ , napunis ceo mali api 500 rack .... tako da , mislim da ( ja licno ) ne bih imao dileme sta da uzmem :)

Ako dobro racunam .... za te pare moze mali rack , Great river , Api 512 i jedan Adesign p1 ............. mmmmmmmmm :da:

Pozdrav

HeatMan 12-06-2008 11:19 PM

... a sad sad cu i da sanjam to o chemu prichash. :?

All times are GMT +1. The time now is 01:06 PM.